Followers

Tuesday, February 14, 2012

Sahabat Terbaikku Kahwin | Nor Erdaliana Mohd Saufi

Assalammualaikum semua...^_^

Korang boleh Klik Sini Jugak..^_^
Zura Rafa Kahwin
Ummi Nadia Kahwin


macam yang Fida janjikan semalam...hari ni Fida nak sajikan mata-mata cantik korang tu dengan gambar-gambar perkahwinan sahabat baik Fida yang lagi sorang ni pulak...^_^ Fida panggil beliau Erda je...dulu beliau bekerja di Kementerian Belia dan Sukan di Presint 4 tu...sekarang ni beliau dah bertukar ke Jabatan Pendaftaran Negara di Dungun, Terengganu kerana mengikut suami...^_^ so sweet kan?...:)


Erda sekarang ni tengah mengandung anak pertama yang masih lagi dirahsiakan jantina anak mereka ni...penat dah tanya tapi tetap rahsia...takpe lah kan...asalkan ibu dan anak selamat semasa proses kelahiran nanti...korang doakan ye sahabat Fida ni...^_^ sayang korang...due dia mungkin dalam 6 ke 5 minggu dari sekarang...^_^ nanti dapat lagi sorang anak buah selain Haffiy...:)


oklah
jom kita layan
gambar-gambar yang sungguh cantik ni
let's go
^_^








Majlis Pernikahan diadakan pada 2 Jun 2011
kalau tak silap Fida la lepas Asar rasanya
Fida xde masa nikah ni 
sebab masih on the way time tu

tak sempat nak terus ke Dungun
sebab dah jam 12 malam 
baru sampai ke Chukai, Kemaman
so just tido kat rumah kakak Zura Rafa
^_^














Ni masa nak makan beradap dan bersanding
pon Fida takde
bukan apa
Fida, Zura dengan kakak Fida tersampai awal
time tu Erda belum siap dimekapkan lagi
so ktorang letak hadiah then terus pergi makan
Lepas makan pengantin ajak pergi outdoor dulu
so ktorang ikut je lah...^_^
alang-alang boleh tumpang glamor
hahahaha











 sebab tu gambar mereka je yang ada time ni...Fida, Zura dengan kakak Fida mungkin masih dalam kereta nak ke Chukai, Kemaman sebab Fida nak balik kampung pulak kat Muadzam Shah, Pahang...dari rumah Erda ke rumah Zura pon kalau tak silap Fida ambik masa 1 jam setengah...lepas tu dari rumah Zura nak ke kampung Fida ambik masa 4 jam pulak...huhuhu penat memang penat...tapi demi seorang sahabat...ku relakan apa jua...^_^  semoga bahagia ye cayang...:)










 Yes akhirnya akan muncul juga wajahku ini
ayat memang tak boleh bla
^_^
time ni masa sesi outdoor
Ya Allah speechless sekajap tau
cantik gila kot Tasik Golf tu
kat mane entah Fida pon dah lupa la
kat Bukit Besi kot...^_^
Lepas sesi ni lah ktorang terus balik
sebab jauh lagi kan perjalanan Fida...^_^
















 anak sedara Fida terselit jugak...hehehe 
(Airel Shazli - baju kuning belang hitam putih tu)

























oklah semua..sampai sini je dulu ye...Fida mohon ampun dan maaf andai selama berblog ni Fida ada terkasar bahasa sengaja atau tidak sengaja...maafkan Fida ye...^_^ Fida undur diri dulu ye...:)





s a y o n a r a !!!

2 comments:

SagittariusLadies said...

sweet lar..asyk kwn ko jer kawen..pas nie ko plak la..mst b'debar kan..hehe ak blek kowt final exam xstart ag 16 hb lmbt ag..smpat la balek dlu tgk ko kawen..hehehh

Syazfida Afzan said...

hahaha ko xdatang aku kawen memang siap la...kikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...