Followers

Thursday, January 6, 2011

New Year, New Experience, New Hopes n New Boss

Salam semua....
first of all, aq nak mintak maaf sebab lame gile kot aq xupdate blog aq nih....
susah jugak kan ade blog nih...nak kene update macam2 perkara...
aq ni slalu kering idea dari banyak melimpah idea dalam kepala nih...
hehehheheheh

aq sbenarnye nak cite sal My New Boss...
sbelum die masuk ofis aq nih...
ramai la yang kate die ni nampak mcam garang n tegas
kecut perut gak aq dengar tau
so mcm2 preparation la aq wat nak sambut boss baru nih

1) Dengan New Year yang semakin hampir menjelma, aq pon dengan azam baru dan semangat baru, aq kemas bilik aq nih nak bg jadi superb n sumenye dah tercapai. Congrats to My Kecik Boss, En Ahmad Syazwan. Credits to him sebab die dah banyak tolong aq dalam mencantikkan bilik aq nih.... thanks a lot ye En Wan. Mane taknye, mane maunye aq nak angkat sorang2 meja aq yang gedabak besar lagi berat cm besi tuh..nsb bek En Wan datang jugak ofis walau die ngah holiday time tuh...ok pas dah siap kemas, dah ubah kedudukan meja, bilik aq dah jadi agak luas dr sbelum nih...then, aq suke sgt2...bertambah semangat nak datang keje nih...ekekekke

2) Sistem fail dalam bilik aq nih pon aq dah aturkan balik...kalau tak..susah wei nak cari ape yang boss nak...hehehehe tapi lame gile nak boleh ke siap failing nih...penat...salah satu keje yang aq paling xsuke buat...tp terpaksa buat...yelah kalau x, aq la yang akan sakit...hehehhe...Alhamdulillah dah setle semuanya....

oklah...
berbalik pada Boss baru aq tuh
Neway,
nama boss baru aq, Tn. Haji Adnan bin Ibon
dia ni nampak je garang tapi baik sangat sbenarnya....
orangnye sangat teliti
Tn. Haji tinggal di Presint 11..hehe same plak ngan aq...ekekeke
dekat je umah ktorang nih...kire memang berjiran la dari dulu...hehehhe

ape2 pon aq suka kerja ngan boss baru aq nih...
best la ngan dia...

aq nak kene sambung wt kje dlu nih...
boss aq xsuka orang yang suka tanguh kerja..
so aq nak setlekan keje aq dlu la ye...

semoga ketemu lagi diwaktu yang laen...

s a y o n a r a !!!

4 comments:

budaqnaqal said...

Boss baru awk ni... Pakteh saya...

ninest123 said...

nike air max, prada handbags, kate spade outlet, prada outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, ugg boots, nike outlet, louboutin outlet, ugg boots, replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, ray ban sunglasses, air max, chanel handbags, louboutin shoes, louis vuitton, longchamp, longchamp pas cher, polo ralph lauren outlet, nike free, longchamp outlet, burberry, nike free, louboutin, louboutin pas cher, louis vuitton, oakley sunglasses, sac longchamp, gucci outlet, uggs on sale, tiffany and co, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, tiffany jewelry, air jordan pas cher, jordan shoes, michael kors, nike roshe run, louis vuitton outlet

ninest123 said...

nike free run uk, michael kors, burberry outlet online, michael kors, hollister pas cher, coach outlet, ugg boots, ugg boots, nike air max, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, north face, kate spade handbags, vanessa bruno, vans pas cher, true religion jeans, ralph lauren uk, nike air max, tn pas cher, ray ban pas cher, north face, burberry, mulberry, michael kors outlet, lululemon, hermes, timberland, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors, air force, replica handbags, new balance pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, true religion outlet, hollister, michael kors outlet, nike blazer, coach purses, nike roshe, nike air max, hogan, sac guess, true religion jeans, coach outlet, ray ban uk, michael kors outlet, michael kors

ninest123 said...

north face outlet, wedding dresses, longchamp, new balance, converse, gucci, hollister, chi flat iron, ghd, soccer shoes, ferragamo shoes, baseball bats, vans shoes, valentino shoes, abercrombie and fitch, mac cosmetics, herve leger, bottega veneta, louboutin, north face outlet, nike trainers, asics running shoes, p90x workout, nike air max, birkin bag, jimmy choo shoes, nfl jerseys, vans, hollister, timberland boots, babyliss, hollister, ralph lauren, lancel, celine handbags, converse outlet, soccer jerseys, beats by dre, nike air max, insanity workout, mcm handbags, reebok shoes, ray ban, nike huarache, mont blanc, instyler, oakley, lululemon, iphone cases, nike roshe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...