Followers

Monday, November 22, 2010

hUjuNG miNGgu yaNG amAT meNYerONokkAN

20 November 2010 ( Sabtu)


6.15 pagi - aq bangun tdo...cm bese la kan menunaikan apa2 yang patot n wajib seperti biasa.....coz aq ade 'date' ari ni...hehehehe wahhh cm best je bunyinye kan...ekekeke
7.35 pagi - aq dah berada di tempat nak 'date' nih...Latihan Tarian 1Malaysia la...:) wakil JPM.....kat padang Presint 16...dekat je ngan Alamanda tu....bersebelahan dengan Petronas P16...korang yang duk Putrajaya kompem tau punye lah...hehehhe macam2 ktorang buat tau...best sgt...sbelum mulakan tarian tu kan...ktorang wt senam tari dulu....memang best...kalau korang nak tau menari ni memang faveret aq...dari dulu lagi...lagi2 tradisional punye....tp aq xla pro mane...skadar tuk suke2...ilangkan tensen keje...:)
10.30 pagi - aq balik umah la...tp siap tapau nasi lemak kat food court P16 ni la...dua bungkus lagi...tp bukan tuk aq sorang je...tuk dak umah aq.....Ummi Nadia...:) sampai je umah aq pon dengan lahapnye trus je melantak nasi lemak yang aq beli td tu n terbaring kekenyangan...hahhaha dah cm buaya bergelimpangan depan tv...hahhaha xsnonoh tol anak dara nih...hehhehe
11.45 pagi - member aq ajak g 'Giant' kat Seri Kembangan sebab nak beli barang2 nak wat Yong Tau Fu....haha amacam...selera aq ngan dak umah aq? besau kan? hahha mane la xtembam cm tong dram....hahhaha aq trus g mandi n siap ala2 kadar je...yelah bukan nak g datim kan...hehhehe...k lah kite trus pada agenda je k....ktorang memang blanje besau la tuk wat makanan tu punya pasal..mane tak nye...amik macam2 barang...hehehehe
1.15 petang - aq sampai umah je masing2 trus g solat dlu n pastu g masak ape yang patot...kalau korang nak tau...member aq ni memang pandai masak...aq memang suke ape je yang die masak...hehhe ni dah kali kedua die wat yong tau fu tuk aq...hahahhaha betol!! aq xtipu punye...:) nak di jadikan cerita...ktorang ni lepas makan, makan lagi, pas makan pon makan lagi...hehehhe makan depan tv plak tu...mak aq kalau tau tu memang kene bambu la...hahahhaha yelah makan depan tv kan melekakan...hajatnye nak merasa je tp terlebey plak merasa...hahhahahahahaha so keje ktorang satu hari tu memang makan je sampai kembong perot...hahahaha
+/- 8.00 malam - Erdaliana sampai umah dari Jerangau, Terengganu....dia bawak balik kepok lekor...huhuhu aq rase korang pon tau aq ngan ummi wat ape kan ngan kepok tu...hahahhha...goreng pastu makan...kihkihkih sambil tengok Berita TV3 n Mari Menari....memang best la idup aq satu hari di hujung minggu tu... MAKAN je kejenye...:)


klah aq penat dah cerita sal aq...ape kata korang layan lagu Shahir nih je la ye...:) tetiba rase nak nyanyi plak...hehehhe






s a y o n a r a !!

10 comments:

winodds said...

mesti kakak ipar sye yg wat yong taw fu tu kan..hoho...

pegasuslady08 said...

hahaha tau xpe....

BUNGA said...

salam ziarah..
seronoknya duduk kat tanah air sendrik.. saya ni nak makan kedai sebulan skali bolehlaa.. haih,, rindu makanan malaysia :)

aibaks said...

salam kenal dari aibaks n folo kamoo..

pegasuslady08 said...

Bunga : wsalam... awk dari mana? study ye? t balik M'sia makan puas2 ye...:)

pegasuslady08 said...

wsalam en aibaks...:) tq ye...:)

ninest123 said...

nike air max, prada handbags, kate spade outlet, prada outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, ugg boots, nike outlet, louboutin outlet, ugg boots, replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, ray ban sunglasses, air max, chanel handbags, louboutin shoes, louis vuitton, longchamp, longchamp pas cher, polo ralph lauren outlet, nike free, longchamp outlet, burberry, nike free, louboutin, louboutin pas cher, louis vuitton, oakley sunglasses, sac longchamp, gucci outlet, uggs on sale, tiffany and co, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, tiffany jewelry, air jordan pas cher, jordan shoes, michael kors, nike roshe run, louis vuitton outlet

ninest123 said...

nike free run uk, michael kors, burberry outlet online, michael kors, hollister pas cher, coach outlet, ugg boots, ugg boots, nike air max, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, north face, kate spade handbags, vanessa bruno, vans pas cher, true religion jeans, ralph lauren uk, nike air max, tn pas cher, ray ban pas cher, north face, burberry, mulberry, michael kors outlet, lululemon, hermes, timberland, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors, air force, replica handbags, new balance pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, true religion outlet, hollister, michael kors outlet, nike blazer, coach purses, nike roshe, nike air max, hogan, sac guess, true religion jeans, coach outlet, ray ban uk, michael kors outlet, michael kors

ninest123 said...

north face outlet, wedding dresses, longchamp, new balance, converse, gucci, hollister, chi flat iron, ghd, soccer shoes, ferragamo shoes, baseball bats, vans shoes, valentino shoes, abercrombie and fitch, mac cosmetics, herve leger, bottega veneta, louboutin, north face outlet, nike trainers, asics running shoes, p90x workout, nike air max, birkin bag, jimmy choo shoes, nfl jerseys, vans, hollister, timberland boots, babyliss, hollister, ralph lauren, lancel, celine handbags, converse outlet, soccer jerseys, beats by dre, nike air max, insanity workout, mcm handbags, reebok shoes, ray ban, nike huarache, mont blanc, instyler, oakley, lululemon, iphone cases, nike roshe

ninest123 said...

doudoune canada goose, bottes ugg, pandora charms, juicy couture outlet, louis vuitton, canada goose outlet, louis vuitton, swarovski, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, canada goose, pandora jewelry, coach outlet, pandora jewelry, marc jacobs, karen millen, replica watches, moncler, canada goose, moncler, moncler, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg,uggs,uggs canada, sac louis vuitton pas cher, louis vuitton, montre pas cher, canada goose, links of london, ugg boots uk, hollister, canada goose outlet, moncler, canada goose uk, juicy couture outlet, moncler outlet, toms shoes, thomas sabo, moncler, swarovski crystal, pandora charms, louis vuitton, moncler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...