Followers

Friday, March 2, 2012

Macam sama tapi Tak Serupa | HLS vs FFY..Mr. Juanina'

Assalammualaikum semua...^_^


hari ni banyak pulak celoteh Fida kan? masuk ni dah 3 entry Fida dah postkan dengan gigih dan sedaya upaya menaip...hehehe banyak pulak idea petang-petang ni...dan yang paling penting hari Jumaat yang mulia ni Fida memang free sangat-sangat...bos Fida pun free...takde meeting langsung satu hari ni...so dapatlah relaks sikit dan sumbang idea dalam blog kesayangan Fida ni...^_^

oklah...berbalik kepada tajuk kat atas tu..."Macam sama tapi Tak Serupa" korang agak-agak ape ek? 

ni Fida nak cerita lah ni...semalam Fida ada BW blog yang jual tudung online ni bagai...memang suke tengok koleksi tudung-tudung terbaru yang ada kat pasaran sekarang...MasyaAllah...cantik-cantik dan tergugat lah iman membeli tudung Fida ni sekejap..hehehe tapi kuatkan iman balik sebab selagi majlis tak selesai no more shopping ye Cik Fida!...hehehe

Fida suka pada satu Blog ni..atau lebih dikenali sebagai Happy life Shoppe...tagline dia tu yang memang best dan rasa hari-hari nak jenguk blogshop ni...:) dan tagline itu ialah "We Believe Woman Are Always Beautiful" haaaa kembang kuncup tak hidung korang semua (ladies je ok...^_^) dan ownernya pun cantik ok...korang tengok kat bawah ni...betul tak Fida cakap? see...cantik kan?..^_^




dan apa pulak yang Fida maksudkan dengan macam sama tapi tak serupa tu? korang jangan pening-pening, serabutkan otak korang tu...tak payah fikir lebih-lebih...meh Fida bagitau je...^_^ wajah HLS ni Fida tengok macam sama dengan kawan Fida masa kat Politeknik dulu...nama dia Nornina Syakina...ni lah gambar kawan Fida ni (yang pakai baju wane turquiose + hitam tu)...nina pun ada blog jugak...:) Korang klik je kat gambar nina kat bawah ni ok?






macam sama kan? Tapi tetap tak serupa...mereka adalah orang yang berbeza...tapi yang sama adalah mereka sama-sama cantik...^_^ setuju tak?





jumpa lagi...^_^










s a y o n a r a !!!

5 comments:

Cik Nina said...

HAHAHA... same ke ngn muke nina? hehe... die lg lawa.. huhu

CINTA UNTUK KITA said...

betul3! mmg nmpak cm sama la kak.. hehe kalau akak tak mention orangnya tu berbeza tup2 saya fikir memang orang yang sama.. hehe

are_lin@yu said...

selamat menempuh alam perkahwinan Fida...moga dimudahkan segala urusan..;-)tumpang happy..;-)

hanani said...

salam kenal :) Jom join giveaway. Saya ada tag awak.. Feel free untuk baca diblog saya

http://ha-na-ni.blogspot.com/

TQ

Syazfida Afzan said...

@Cik Nina : sama la nina...sama cantik lagi tau...^_^

@CINTA UNTUK KITA : kan? sama sangat...tapi tetap berbeza...:)

@are_lin@yu : tq ye lin...:)

@hanani : tq ye tag Fida...InsyaAllah Fida join nanti k...tq so much dear...salam kenal jugak...^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...