Followers

Monday, December 24, 2012

Lawatan ke Kilang Vantage, Petaling Jaya, Selangor


Assalammualaikum semua....:)

apa khabar hari ni? Fida harap korang semua sihat-sihat belaka ok? macam Fida...:) oklah hari ni Fida nak sharing tentang satu Lawatan Sambil Belajar yang Puspanita Bahagian Fida anjurkan  pada 21 Disember 2012 iaitu Jumaat lepas...memang seronok lah sebab baru je lepas gaji...:)

oklah, kami warga Puspanita diminta untuk turun tepat jam 9.45 pagi sebab bas akan bertolak tepat jam 10.00 pagi..yelah mana nak ambil kedatangan lagi (haaa kau dah macam budak sekolah gitu...kelas kan???...hehehhe) bukan apa, untuk memastikan tiada siapa yang tertinggal untuk lawatan ni nanti...karang ada yang merajuk susah pulak kan....(hehehe bajet budak tadika nih)


then bila kami sampai di kilang Vantage, Petaling Jaya, Selangor ni yang hanya mengambil masa kira-kira 40 minit dari Putrajaya, kami terus dibawa ke bilik ceramah untuk penerangan sedikit sebanyak mengenai produk Vantage ini...so dapat tau juga lah sedikit sebanyak mengenai produk Vantage ni...:)





Kepada sesiapa yang berkenan boleh lah beli secara online atau terus ke kilang untuk dapat harga yang jauh lebih murah dan kalau nak join jadi ahli pun boleh dengan fee sebanyak RM15.00 setahun...:) dan untuk pengetahuan anda semua, sekarang ini telah berlangsung Vantage YES (Year End Sale)...so, apa tunggu lagi....:)

Antara produk Vantage yang Fida berkenan...jom cuci-cuci mata...:) 








antara barang yang Fida dah aim nak beli nanti....husband pun dah bagi green light...:)








cantik-cantik dan comel-comel produk Vantage ni...memang geram tapi perlu berjimat...sebab nak lebih tumpukan pada barang-barang baby...:)


 muka mommy to be yang kepenatan...:)

closed up sikit tummy mommy to be...:)




s a y o n a r a !!!



1 comment:

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...