Followers

Saturday, June 21, 2014

Suami "Konvo" Maritim di AMSAS, Kuantan Part II


Assalammualaikum semua,


Jumpa lagi kita, entry hari ni masih lagi berkisar aktiviti "konvo" suami...So let's get started...:) hehehe dah macam Rosanna Pansino kat Nerdy Nummies pulak...hehehe ok saja nak promote, tu rancangan masakan kegemaran Fida tau....love it...jangan lupa tengok kat laman youtube ok...^-^ disiarkan setiap hari selasa...:) melalut cerita lain pulak...ehehhe sori gang...:)

Ok, hari ni Fida nak update pasal hari kejadian sebenar kejadian "konvo" yeayyy I'm proud by being his wife....Love him so much...jangan ada yang nak termuntah hijau pulak dah lah ye...hehehe saje nak express love kat sini...^-^


Pagi-pagi lagi kami dah bangun and bersiap apa yang patut sebab nak kena check-out terus then pergi ke AMSAS. Keluarga mertua Fida sampai dari Putrajaya, Labu, Klang & Besut malam tadi. So pagi ni kami gerak 4 buah kereta. Tapi pagi tu hujan turun lebat sangat, so majlis terpaksa dilewatkan sedikit sampailah hujan reda...sementara nak tunggu hujan reda kami pun ambil gambar la...:) jom layan kejap....










Bila hujan reda je suami terus ke padang kawad untuk upacara seterusnya...:)






Lepas tu, kami terus pergi makan di dewan. tapi cuma Fida dengan mak mertua je yang boleh masuk dewan, yang lain tu dapat makan di khemah yang disediakan. Tapi agaknya family kami ni memang bertuah, so dorang semua dapat makan dalam dewan makan asrama lelaki sebab banyak makanan lebih...so, tak perlu nak jalan jauh...hehehe Alhamdulillah...:) semuanya dipermudahkan...:) ok, layan gambar ni kejap... ^-^



Lepas dah selesai semua aktiviti kami check-in kat homestay area Balok, Kuantan. Terpaksa bermalam kat sini sebab suami masih ada dinner perpisahan malam nanti...:) so kami berehat kat homestay jelah untuk hari ni...:)

sambung esok pulak ye...:)




s a y o n a r a !!!




2 comments:

bieyll iszbell said...

saya xsabar pulak nak tunggu husband habis training bila tgok entry ni.....seksa nya menunggu sampai 9 bulan ni....hehehehe

Unknown said...

tahniah...& salam perkenalan.. suami skrg dok unit mane sis? junior sy tu..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...