Followers

Friday, April 8, 2016

Aktiviti Hujung Minggu - Piknik, memancing, padle dan berbasikal

Assalammualaikum....

Lama betul rasanya blog ni ditinggalkan... Bukan apa, sekarang ni pejabat fida dah block sebarang entertainment staff dia..kalau dulu facebook je tapi sekarang ni dah tambah blog pulak...huhuhu sedih tau...tak boleh nak komunikasi dengan korang semua...ececececeh...

Sebenarnya banyak benda yang fida nak share dengan korang pasal life fida ni...tapi buat masa ni biar yang ni dulu lah ye...otak dah tepu nak karang ayat berblog...hahahaha so korang layankan ajelah ye....

Ini aktiviti baru je terjadi ahad beberapa minggu lepas. Semua ni memang tak dirancang langsung, pagi Ahad tu macam biasa kami pergi beli barang basah kat pasar pagi sebelah pasar awam dengkil...then husband tetibe ajak picnic...so balik tu sampai je rumah memang terus masak untuk bekalan berkelah nanti...

Lokasi pulak husband yang pilih, senang katanya dekat...tetibe ter share dalam group whatsapp family, so apalagi abang yang kat Rawang tu nak join...kitaorang lagilah seronok sebab berkelah ni lagi ramai lagi meriah kan...

Kebetulan kakak fida yang duduk Subang tu ada dengan fida so husband dia pon memang nak datang ambil dia bawak balik subang, so bertambah meriah la keluarga kami...tapi still masih tak cukup korum....kakak yang duduk selayang n abang yang duduk pahang tak dapat datang..kalau dorang ada mesti bertambah meriahnye

So bermulalah aktiviti kami 3 keluarga...korang layan gambar jelah ye...let's gooo.....
























Itulah serba sedikit perkongsian...


Lots Of Love,
Fida




s a y o n a r a !!!


2 comments:

Nour Adieb said...

wahhh, best nya

Syazfida Afzan said...

Mmg best sbb kumpul adik bradik kan...;) neway, salam kenal

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...