Followers

Monday, April 27, 2015

Mengenal Bas dan ERL - Zafran


Assalammualaikum

Dalam facebook pon rasanya Fida ada share, tepi saje nak share jugak dalam blog...ehehhe hari ni xlarat dan takde idea nak menulis....so layan jelah ye gambar Zafran ni...:)


 Budak eksaited nak naik bas, tapi bila tunggu bas lame sangat xsampai-sampai mulalah mengamuk...siap sedekah darah lagi dekat nyamuk-nyamuk kat situ...kikikiki




 Bila dah masuk dalam bas terus senyap sebab bas laju sangat...hahahha




Dalam ERL menuju ke KL Sentral...:) 



Makan KFC dulu sebelum balik...dialah yang paling bising kat dalam ni...makan berdepan je pulak tu dengan LRT...asal LRT berhenti je bising la mulut die...kikikiki 







Menuju ke rumah dah...kejap je posing tu, lepas tu terus tertidur...penat sangat berjalan...ehehhe





s a y o n a r a !!!



1 comment:

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...