Followers

Tuesday, April 17, 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .
2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .
4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)
5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya
6. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .
7. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )
HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::
SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch







NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan / dipendekkan-


Assalammualaikum semua...

hari ni Fida terjoin satu GA dari Farina Hunny la...hehehe bosan-bosan kat ofis ni...tetiba tergerak hati nak buka blog kejap...konon-konon nak tengok je lah...rindulah katakan...tapi tiba-tiba terbaca komen yang mana Fida di tag untuk join satu GA ni (GA yang ni lah...yang korang tengah baca ni..hehhe) tq kepada Nadhirah ye sebab sudi tag Fida...so Fida pon nak join jugak...dan gambar yang Fida pertaruhkan ialah...^_^



dua keping je dah la ye
hehehe
jom semua ramai-ramai kita follow 
blog Farina Hunny 
dan
join lah GA ni
^_^

Fida nak tag sape ye? hrmmm...^_^


dan semua yang sudi baca blog Fida ni...tq so much...^_^



s a y o n a r a !!!

5 comments:

LubLy said...

good luck isteri org..heee

fae jamal said...

gud luck fida! thx sebab tag fae jugak..rasa mcm nak join jugak..;)

p/s : kamu makin cantik dear! <3

aRa ❤ aFiq™ said...

thnk you tag.. Good luck yew :)

Syazfida Afzan said...

@Lubly : tq dear...hehehe tulah dah jd isteri org skunk ni...^_^

@fae jamal : tq fae...join tau...jom meramaikan ahli...mengeratkan silaturrahim...^_^ p/s : kamu jugak semakin cantik...tq so much dear...:)

@aRa <3 aFiq : same2 sayang...join tau...good luck to you too...^_^

ejulz said...

gud luck.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...