Followers

Thursday, February 9, 2012

Jiranku dah ada Blog lah...^_^ JOM Terjah semua...:)

Assalammualaikum semua...^_^

maaf lagi sekali ye sebab lately busy sangat2 la...macam-macam masalah yang datang...mana dengan tugas rasmi Jabatan lagi....selagi xsettle majlis bulan 3 ni...hehehe (dah bagi hint tu untuk entry khas...^_^) Fida betul-betul tak sempat nak update blog kesayangan Fida ni...tapi Alhamdulillah walaupun ditinggalkan tidak berupdate...tapi ada jugak yang sudi singgah blog Fida gadis kampung ni...^_^ tq ye kepada semua yang sudi...sayang korang semua...:)


oklah...hari ni just a quick update untuk korang semua...(serius tak sempat nak berceloteh panjang-panjang macam selalu) Fida pada mulanya macam biasa lah...aktiviti ruti setiap kali buka blog kesayangan ni...tengok pada kolum followers tu kan...dan sangat-sangat gembira sebab ada pertambahan dan menggenapkan angka follower Fida kepada 180 orang...wow...:) satu pencapaian yang bagi Fida amat-amat memberangsangkan...walau xdelah sebanyak bloggers terkenal yang lain...yelah dorang sape kan kalau nak dibandingkan dengan Fida yang terlalu kerdil dalam arena blog tempatan...hahahha ayat nak gempak je kerjanya...^_^


Tadi cakap just a quick update kan? hahahha tapi last-last terpanjang pulak berceloteh dengan korang semua...mana taknya...rindu giler la dekat blog ni...dengan celoteh korang semua jugak..:) jom straight to the point je lah ye...:)



Korang nak tau tak sape follower Fida yang ye 180 ni? haaa Fida pon terkejut jugak ni tengok nama yang berkenaan jadi follower Fida...wahhh...sangat-sangat bangga...hahaha boleh tak macam tu? hehehhe Beliau tak lain dan tak bukan adalah anak jiran terbaik Fida kat kampung...KLIK SINI!!! kalau korang nak kenal dengan budak kecik ni...:) Follow lah sekali...boleh? Jom lah kita sokong blogger baru macam jiran Fida ni...:) Majulah blog untuk negara...^_^



Ni lah Ain aka Sagittarius Ladies...^_^

The sagittarius Ladies ni atau lebih dikenali sebagai Ain...adik kepada kawan baik Fida namanya Fida panggil Nani dengan Nina...bukan kembar tau...Nani ni sebaya Fida dan Nina ni pulak masih belajar di Dungun...^_^ Ain ni adik bongsu dorang la...terkejut jugak bila tengok Ain ni jiran terdekat Fida je rupa-rupanya...hehe dah ada blog dah dia rupanya...dan Fida sangat berbangga sebab jadi follower dia yang Ke-3...tapi akan lebih berbangga kalau dapat jadi yang pertama...hahahha dengki kan? kikiki xpelah...yang ke-3 pon cemerlang jugak tu...^_^


Nani : My Best friend forever...^_^


This is Nina...^_^



eh...banyak pulak celotehnya kan? tadi cakap sikit je...hahaha ni lah padahnya kalau dah rindu...sampai tak tau nak berhenti menulis...^_^ silap-silap ari ni ada lagi entry baru...hahaha tapi tak janji...^_^


oklah semua...Fida nak kena out dulu ni
banyak kerja pulak yang datang
love u ollssss 
^_^





s a y o n a r a !!!

2 comments:

SagittariusLadies said...

hehe tengs pida..xpela xjd yg first pown top 3 pown dah ok..hehe

Syazfida Afzan said...

hehehe rajin2 lah datang blog aku ni tau...komen sekali tau...hahaha paksa ni...xkire! kikikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...