My Sayang

Monday, February 27, 2012

Lirik Lagu | Aku Suka Dia - Ainan Tasneem

Assalammualaikum semua...:)


Selamat pagi semuanya...sihat tak hari ni? macam mana cuti hujung minggu baru ni? korang pergi mana je? mesti best kan hujung minggu korang....hujung minggu Fida seronok jugak sebab hampir settle semua kerja-kerja kahwin ni...^_^ wahhh...dah dekat rupanya...minggu depan je korang...berdebar terlebih dah ni...bukan apa...Fida cuma risau tak dapat nak layan tetamu yang hadir tu je...takut ada yang terasa hati je...risau sangat-sangat bab tu...harap-harap semuanya berjalan dengan lancar...:)


oklah...banyak pulak membebel pagi ni kan? hehe jomlah semua...Fida nak share lirik yang sangat-sangat Fida suka sekarang ni dari Ainan Tasneem dan orangnya pun sangat comel ok...^_^ Fida dapat lagu ni dari blogger terkenal sape lagi kalau bukan Abang Nara a.k.a. beautifulnara tu...:) sebelum tidur mesti dan Wajib dengar lagu ni kalau tak memang tak boleh tidur (sekarang ni la...sebab lagu ni hot...^_^) let's check it out...^_^




Aku Lihat dia di sana
Aku ingin mendekatinya
Aku cuba menghampirinya
Lalu aku menyapa dia

Dia pun membuka bicara
Dan aku mulai mengenalnya
Kita mulai bermain mata
Mula timbul rasa bahagia

**Bila dia mendekati diriku
  Hatiku rasa sesuatu
  Bila dia senyum pada diriku
  Hatiku rasa tak menentu

Hu...O...Oh
Hu...O...Oh

Kekadang hatiku bertanya
Adakah dia dah berpunya
Kerana diriku berasa
Aku jatuh hati padanya

Aku Ingin memilikinya
Aku ingin menjaga dia
Aku ingin mencinta dia
Aku ingin hidup dengannya

Ulang **

Mungkinkah aku kan berjumpa dengannya
Untuk meluahkan rasa
Mungkinkah aku kan berdiam diri saja
Menunggu cinta darinya

Hu...O...Oh
Hu...O...Oh

Ku terima satu nota
Dari mu yang tertulis
Aku Suka Kamu

Ulang **

Akhirnya kini ku kan mampu ceria
Diriku sangat gembira
Akhirnya kini aku mulai bahagia
Menerima cinta darinya

Hu...O...Oh
Hu...O...Oh

Aku Suka Dia....






s a y o n a r a !!!

Terima Kasih sudi baca yer...tinggal2kan lah komen korang ye...:)

2 14 orang sayang Fida:

Cik Adieb said...

sy lom pena dgr gi lagu dia :)

Syazfida Afzan said...

Fida baru je tukar lagu dalam blog Fida ni ke lagu Ainan ni...jom lah dengar...kompom best...^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...