Followers

Thursday, February 9, 2012

Rindunya pada Zaman Mula-mula Kerja...^_^

Assalammualaikum semua...^_^


saat ini, kala ini, waktu ini, Fida sesungguhnya teramat merindui pada insan-insan yang bergelar sahabat di saat bermulanya sesi pekerjaan bagi Fida..sungguh, Fida teramat merindui mereka berempat..sebab sekarang semua dah mempunyai hala tuju masing-masing...impian yang perlu dicapai...ada yang telah berkeluarga dan ada jugak yang masih solo macam Fida...^_^ walaupun ada yang dekat dan ada yang jauh...dan walaupun sudah jarang ber 'sms' dan keluar bersuka ria macam zaman dolu kala....Fida tetap pahatkan memori terindah itu bersama dan akan sentiasa menjadi kenangan terindah dalam hati Fida...




dulu pun Fida pernah post kan satu entry mengenai sahabat Fida yang berempat ni dalam ENTRY INI!! kalau tak baca lagi klik tau...^_^




tak tahu lah kenapa tiba-tiba Fida jadi rindu sangat-sangat dengan dorang berempat ni...jom kita layan gambar-gambar mereka yang masih ada dalam simpanan Fida sampai sekarang...^_^


wif Mazura Mohamad


 wif Nor Erdaliana Mohd Saufi

wif Nor Hazlia Ismail


 wif Ummi Nadia Abdullah


 Fida teramat sayang pada dorang ni semua...jadi rindu sangat-sangat...^_^ so let's picture talk...^_^

























 

sampai sini je...sayang sahabatku semua...^_^





s a y o n a r a !!!

18 comments:

LubLy said...

sahabat ssh nak carik kan skang fida..

0hsem picca la dear!

Syazfida Afzan said...

@LubLy : betul tu...rindu sgt2 dgn dorang semua...^_^ banyak kenangan pahit manis ktorang ni...tq dear...^_^

Anonymous said...

hello syazfida.blogspot.com admin discovered your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best backlinks service Take care. Jason

syahnaz said...

banyak dpt tgk gambar kak ya kawin.. mase die kawin sedih xdapat pegi sebab masa tu dalam wad lagik...

Syazfida Afzan said...

@syahnaz : nape dik masuk wad? xsihat ye time tu? nanti akak butakan entry khas sahabatku kawen ye...khas untuk adik...^_^ banyak lagi gambar die...:)

syahnaz said...

mase tu demam denggi la pulak kak.. Allah masih lagi bg peluang kedua walaupon da teruk sgt masa tu.. sy ade bnde nak post kat akk.. tp xsempat2.. asal nak bg link tu da hlg pulak.. nanti akk bukak ok..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=258241560915030&set=a.203126976426489.51626.202752153130638&type=3&theater

sharing is caring kann? :P

Syazfida Afzan said...

@syahnaz : syukur adik dah ok...terkejut pulak dgr...link ape tu dik? nanti kalau sempat rehat t akak try bukak ye...maklum lah ofis akak ni facebook memang kena block time keje...^_^ neway...tq ye dik...^_^

syahnaz said...

40 hari solat x diterima akibat membaca zodiak.. sy baru baru tahu kak.. dulu tiap bulan beli majalah remaja.. mesti bace tentang zodiak.. hmm

Syazfida Afzan said...

yeke dik? akak xsempat nak tgok fb tadi...ade urgent tadi...lepas ni xboleh dah la nak ambik tau zodiak bagai tu kan? huhu xpela...doa, usaha & tawakkal je ye dik...^_^

Anonymous said...

You actually make it seem so easy together with your presentation however I in finding this topic to be actually one thing which I believe I might by no means understand. It sort of feels too complicated and very huge for me. I am looking ahead to your next put up, i Payday Loans

Anonymous said...

syazfida.blogspot.com Payday Lenders MI East-Tawas Sekali lagi , aku membenamkan kepalaku di pasir ke titik saya saya tidak pernah memikirkan hal itu lagi dan bahwa ia memperoleh pinjaman tanda tangan dari 400

Anonymous said...

syazfida.blogspot.com in the know Hampir semua situs terkemuka mengikuti proses ini, yang dapat berguna untuk menangkap kesalahan , sangat mengurangi penipuan , membantu menjaga kartu Anda aman

Anonymous said...

syazfida.blogspot.com what is it worth Agunan tidak terlibat kredit-kredit karena itu, suku bunga dikenakan sekitar keuangan disetujui agak lebih tinggi

Anonymous said...

syazfida.blogspot.com websites Mereka mungkin benar-benar merasa bagaimana klaim yang dinilai tidak dapat dipertahankan pengertian bahwa, jika itu telah diterima , Pendapatan akan menderita

Anonymous said...

syazfida.blogspot.com have a peek at this site Lender sekarang memiliki modal untuk membenarkan modifikasi pinjaman karena ini neraca telah stabil dengan memiliki masuknya kas federal yang

Anonymous said...

Ԝhеn I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added"
checkbox and now each time a comment is added I get three emaails with the same comment.
Is there any way you can remove peolple frߋm thqt service?

CҺeers!

Feel free to surf to my web-site :: adult autism

Dr Purva Pius said...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

shahidraza said...

Booking of Cheap Umrah Package December 2017 with discounted price. Best Umrah Package from UK.
For best: Umrah Package December 2017
Contact Us: www.cheapesthajjandumrahpackages.co.uk/umrah-package-december-2017

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...