Followers

Wednesday, November 23, 2011

Berhari Raya di Perak Part II...^_^ : Trip to Cameron Highlands, Pahang*


Assalammualaikum semua....^_^




lama gile kot Fida ambik masa nak update part II ni...maaf ye semua...bukan apa...gambarnya ada pada kamera kakak Fida...dia dah ada kat kampung la...huhu so nak ambik tu kena tunggu betul-betul nak balik kampung la kan....so sekarang dah settle...semua gambar dah ada dalam tangan Fida...wah dah macam nak bagi keputusan siapa yang menang dalam FFM Ke-24 je...hahahha ^_^

ok pagi tu Fida gerak dari Sungai Buaya, Rawang dalam jam 8.15 pagi kot...ingat-ingat lupa dah...kikiki jangan marah ye...^_^ maka bergeraklah kereta Fida yang berwarna putih tu membelah Lebuh Raya Utara Selatan untuk menuju ke destinasi kedua sebelum ke destinasi utama...:)




tapi sedih gile kot...huhu jalan jem pulak dekat-dekat dah dengan Simpang Pulai...maybe sebab Fida terlupa nak bawa roti sekali kot...tu yang jem jadinya...huhuhu.....tapi sekejap je....yelah semua orang nak balik kampung ye dak? nak beraya lah katakan...:) termasuklah Fida dengan keluarga ni....so kita kasi redah je...^_^ dalam jam 11.00 pagi Fida sekeluarga dah nak mula mendaki ke Cameron Highlands...ceh ceh ceh...macam nak daki Gunung Everest je...hahahha korang layan je tau...:) Fida xsuka naik Cameron ikut Jalan Tapah tu...better ikut Simpang Pulai lagi...takdelah jauh sangat & jalan dia kira ok lah sikit dari Jalan Tapah tu...^_^




Dalam sejam lepas tu kitaorang pun sampailah ke destinasi yang dituju...:) then terus je pergi cari port makan....Baek punya...^_^ lapar betul....dapat je order then terus makan dengan lahapnya...hahahha korang jangan ikut tau...makan elok-elok tau.....jangan gelojoh-gelojoh macam Fida k...^_^ nanti tersedak...haaaa....sape pulak yang nak jawab tu...jangan cari Fida sudah..^_^...






Lepas tu Fida satu family terus pergi pusing-pusing satu Cameron tu....nak cari barang-barang yang boleh dibuat cenderahati untuk sahabat-sahabat Fida kat Putrajaya tu....so korang layan je lah gambar-gambar sepanjang Fida kat Cameron tu ye...^_^






















till then.....










s a y o n a r a !!!

6 comments:

PURPLEVIOLET said...

wah...bestnye holiday!pasal header tu,azfa tak dapat lah nak buat tuto die.sebab dia complicated sangat dan makan mase.mase 1st time azfa buat tu terpakse buat sampai 4/5 kali baru menjadik.tapi kalau nak tempah kat azfa,boleh je.sementara cuti sekolah ni.

Syazfida Afzan said...

hehehe memang best sebab ngan family kan...kalau azfa buatkan berapa ek? hikhik...^_^

ninest123 said...

nike air max, prada handbags, kate spade outlet, prada outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, ugg boots, nike outlet, louboutin outlet, ugg boots, replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, ray ban sunglasses, air max, chanel handbags, louboutin shoes, louis vuitton, longchamp, longchamp pas cher, polo ralph lauren outlet, nike free, longchamp outlet, burberry, nike free, louboutin, louboutin pas cher, louis vuitton, oakley sunglasses, sac longchamp, gucci outlet, uggs on sale, tiffany and co, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, tiffany jewelry, air jordan pas cher, jordan shoes, michael kors, nike roshe run, louis vuitton outlet

ninest123 said...

nike free run uk, michael kors, burberry outlet online, michael kors, hollister pas cher, coach outlet, ugg boots, ugg boots, nike air max, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, north face, kate spade handbags, vanessa bruno, vans pas cher, true religion jeans, ralph lauren uk, nike air max, tn pas cher, ray ban pas cher, north face, burberry, mulberry, michael kors outlet, lululemon, hermes, timberland, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors, air force, replica handbags, new balance pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, true religion outlet, hollister, michael kors outlet, nike blazer, coach purses, nike roshe, nike air max, hogan, sac guess, true religion jeans, coach outlet, ray ban uk, michael kors outlet, michael kors

ninest123 said...

north face outlet, wedding dresses, longchamp, new balance, converse, gucci, hollister, chi flat iron, ghd, soccer shoes, ferragamo shoes, baseball bats, vans shoes, valentino shoes, abercrombie and fitch, mac cosmetics, herve leger, bottega veneta, louboutin, north face outlet, nike trainers, asics running shoes, p90x workout, nike air max, birkin bag, jimmy choo shoes, nfl jerseys, vans, hollister, timberland boots, babyliss, hollister, ralph lauren, lancel, celine handbags, converse outlet, soccer jerseys, beats by dre, nike air max, insanity workout, mcm handbags, reebok shoes, ray ban, nike huarache, mont blanc, instyler, oakley, lululemon, iphone cases, nike roshe

ninest123 said...

doudoune canada goose, bottes ugg, pandora charms, juicy couture outlet, louis vuitton, canada goose outlet, louis vuitton, swarovski, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, canada goose, pandora jewelry, coach outlet, pandora jewelry, marc jacobs, karen millen, replica watches, moncler, canada goose, moncler, moncler, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg,uggs,uggs canada, sac louis vuitton pas cher, louis vuitton, montre pas cher, canada goose, links of london, ugg boots uk, hollister, canada goose outlet, moncler, canada goose uk, juicy couture outlet, moncler outlet, toms shoes, thomas sabo, moncler, swarovski crystal, pandora charms, louis vuitton, moncler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...