Followers

Tuesday, November 22, 2011

HARIMAU MALAYA GOALLLLL!!!!! Cayalah...Tahniah Guys...^_*

Assalammualaikum semua.....^_^

Korang semua mesti tengah happy gila kan? sebab Fida pon sama..wahhh...bangga weih...HARIMAU MUDA berjaya menumpaskan Garuda...sangat-sangat bangga ok menjadi rakyat Malaysia...:)

lets strory begin....^_^

malam tadi Fida dah pasang niat siap-siap...konon-konon tak nak tengok langsung Bola ni...hajatnya nak tengok berita then dapat tau result je...senang...tak payah dok senak otak, debar jantung, hilangkan suara nak bagi semangat kat HARIMAU MUDA ni...konon-kononnya lah kan...Tapi...Fida ni memang tak kuat iman...hahahha sapa lagi yang ajar Fida minat bola ni kalau tak my ex-housemate...Jieleeya Ismail...sebab dialah Fida tau jugaklah sikit-sikit pasal bola ni...

so, malam tadi walaupun tengok channel lain...tapi info tu asik-asik ke TV1...^_^ at last...kikiki dah tak sanggup nak tahan gelora ni...hahaha ayat memang tak boleh blah la kau Fida...^_* so dengan cepat terus tekan ok...maka terpampanglah depan mata siaran langsung bola Sukan SEA dari Gelora Bung Karno di mana masanya dah 80 minit permainan dah bermula...hahaha korang tengok betapa gigihnya Fida mempertahankan nafsu untuk tengok bola malam tadi...kikiki

tapi time tu walaupun skornya satu sama...tapi semangat malaya ni membuak-buak macam gunung berapi karakatau...hahaha rumah Fida tu yang masih baru dan tak ramai lagi orang duduk...tapi malam tadi lah baru rasa bernyawa sikit...yelah...setiap masa asik dengar jeritan je...wahhh memang semangat gila kan...kalau dulu orang perempuan ni memang tak ramai yang minat bola...tapi sekarang dah tak terbilang kot...termasuklah Fida...minat bola tapi bukan fanatik bola tau...:)

tambahan masa 20 minit tu kan....Fida dengan Zura memang tak senang duduk lah orang kata...mana taknya...time Garuda sumbat gol...hati ni dah kecewa gila...tapi alhamdulillah off side...^_^....time tu Tuhan je tau apa rasanya...tapi time HARIMAU MUDA pulak sumbat gol & bila pengadil kata off side jugak...aduh...hampanya hatiku ini....tapi takpe...HARIMAU MUDA tak pernah mengalah...go baby go...hahha apa kaitan lagu stacy dalam ini entry?? hahahha

sampailah tamat separuh masa kedua...tetap tidak menjaringkan sebarang gol...so masa penentuan adalah penalti...nilah saat-saat yang amat mendebarkan...macam nak gugur jantung ni rasanya...tapi bila Baddrol Bakhtiar, Ketua pasukan menjaringkan gol kemenangan memang terus berteriak dengan nyaringnya mengalahkan ning baizura dan syafinaz ye tuan-tuan & puan-puan sekalian...^_* hahaha then baru lah boleh tidur dengan nyenyaknya...


Tahniah pasukan HARIMAU MALAYA....sangat-sangat bangga dengan pencapaian korang semua...love u lah Khairul Fahmi...ooppsss...hahhaha love semualah...^_^ jangan marah ye...Fida peminat setia Khairul Fahmi ni...memang respek gila la kat dia...walau banyak kontroversi tapi tumpuan & fokus dia tak terjejas langsung...GO Khairul Fahmi GO!!!



wah...semangatkan kau Fida....oklah...penat dah menaip ni....jom layan gambar ni pulak lah...:)





till then.....


s a y o n a r a !!!

10 comments:

Saddila said...

sangat bangga :))))

Syazfida Afzan said...

yup...^_^

Pendamba Mawar said...

maaf sebab sy xdapat diturunkan semalam akibat kecederaan. tapi tempat sy da diganti oleh fakri dan pada masa tambahan saya memohon supya irfan mengambil alih posisi sy.sy sangat kecewa walaupumn malaysia menang.apa2 pun doakan skuad kami menang menentang syria. dua hari akan datang.

Syazfida Afzan said...

PM cedera? PM Harimau Muda ke? wahhh...best ni...semoga cepat sembuh ye PM...:)sangat2 kagum dengan semangat perjuangan Harimau Muda ni...bangga sangat2...tahniah...^_^

fae jamal said...

fae pon tak senang duduk dah semalam! yg penting Harimau Muda menang! syabas !!

Syazfida Afzan said...

yup...tol tu fae...^_^ happy betul....

ninest123 said...

nike air max, prada handbags, kate spade outlet, prada outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, ugg boots, nike outlet, louboutin outlet, ugg boots, replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, ray ban sunglasses, air max, chanel handbags, louboutin shoes, louis vuitton, longchamp, longchamp pas cher, polo ralph lauren outlet, nike free, longchamp outlet, burberry, nike free, louboutin, louboutin pas cher, louis vuitton, oakley sunglasses, sac longchamp, gucci outlet, uggs on sale, tiffany and co, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, tiffany jewelry, air jordan pas cher, jordan shoes, michael kors, nike roshe run, louis vuitton outlet

ninest123 said...

nike free run uk, michael kors, burberry outlet online, michael kors, hollister pas cher, coach outlet, ugg boots, ugg boots, nike air max, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, north face, kate spade handbags, vanessa bruno, vans pas cher, true religion jeans, ralph lauren uk, nike air max, tn pas cher, ray ban pas cher, north face, burberry, mulberry, michael kors outlet, lululemon, hermes, timberland, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors, air force, replica handbags, new balance pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, true religion outlet, hollister, michael kors outlet, nike blazer, coach purses, nike roshe, nike air max, hogan, sac guess, true religion jeans, coach outlet, ray ban uk, michael kors outlet, michael kors

ninest123 said...

north face outlet, wedding dresses, longchamp, new balance, converse, gucci, hollister, chi flat iron, ghd, soccer shoes, ferragamo shoes, baseball bats, vans shoes, valentino shoes, abercrombie and fitch, mac cosmetics, herve leger, bottega veneta, louboutin, north face outlet, nike trainers, asics running shoes, p90x workout, nike air max, birkin bag, jimmy choo shoes, nfl jerseys, vans, hollister, timberland boots, babyliss, hollister, ralph lauren, lancel, celine handbags, converse outlet, soccer jerseys, beats by dre, nike air max, insanity workout, mcm handbags, reebok shoes, ray ban, nike huarache, mont blanc, instyler, oakley, lululemon, iphone cases, nike roshe

ninest123 said...

doudoune canada goose, bottes ugg, pandora charms, juicy couture outlet, louis vuitton, canada goose outlet, louis vuitton, swarovski, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, canada goose, pandora jewelry, coach outlet, pandora jewelry, marc jacobs, karen millen, replica watches, moncler, canada goose, moncler, moncler, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg,uggs,uggs canada, sac louis vuitton pas cher, louis vuitton, montre pas cher, canada goose, links of london, ugg boots uk, hollister, canada goose outlet, moncler, canada goose uk, juicy couture outlet, moncler outlet, toms shoes, thomas sabo, moncler, swarovski crystal, pandora charms, louis vuitton, moncler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...