Followers

Wednesday, November 30, 2011

"GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!"


Assalammualaikum semua...^_^


Hari ni Fida nak join contest dari Irine Nadia Marcello hehehe walaupun dah buat status wordless wednesday #1 tadi...wahh...kau ni Fida memang xsabar betul lah kan? korang nak tau kenapa Fida nak join contest ni tak? haa teruskan membaca entry ni lagi tau...sampai ke bawah k...^_^

1st of all jom kita layan dulu gambar dari blog Irine ni...haa nilah dia 1 set Miracle Tab khas dari Irine ni...^_* 



masa mula-mula Fida baca pasal contest Irine ni, Fida just baca sepintas lalu...sebab Fida tengok produk dia macam tak menarik gitu...tapi setelah diteliti...apa orang kata tu, "Don't Judge A Book By It's Cover"...ingat tu korang...banyak sangat khasiat dan kebaikan produk ni yang bukan sekadar kecantikan dan kesihatan luaran tetapi dijaga bermula dari dalam...kebanyakan orang dalam dunia ni termasuklah diri ini...sangat-sangat tidak kisah dalam hal penjagan kulit wajah...memang dalam hati nak cantik tapi hakikatnya...hanya menjaga kecantikan luaran semata..tak gitu korang? kalau Fida...yes...memang tepat sekali...kalau korang Fida tak taulah kan...^_^ (banyak kali tau Fida baca nak bagi betul-betul paham nih...)

Kalau boleh dan ada rezeki memang Fida nak sangat MIRACLE TAB dari Irine ni...sebabnya bagi Fida produk ni memang sangat-sangat bagus untuk kecantikan kulit dalaman dan luaran kita...bukan saja untuk Fida tapi untuk semua wanita diluar sana....wanita mana yang tak nak cantik...betul tak? sebab dah banyak testimoni dari Irine...dan mereka sangat-sangat berpuas hati...dah namanya pun Miracle kan...means keajaiban...InsyaAllah hasil usaha kita akan mendatangkan hasil yang sangat baik jika diizinkan Yang Maha Kuasa...^_^

Tambahan pulak Fida dah nak kahwin ni kan...memang sangat-sangat memerlukan produk ni...kalau ada rezeki adalah kan korang? jomlah kita ramai-ramai join contest ni...sebab tarikhnya dah semakin hampir...


TARIKH TUTUP : 2ND Dicember 2011


so apa tunggu lagi...jom ramai-ramai join...^_^


till then......



s a y o n a r a !!!

4 comments:

ninest123 said...

nike air max, prada handbags, kate spade outlet, prada outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, ugg boots, nike outlet, louboutin outlet, ugg boots, replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, ray ban sunglasses, air max, chanel handbags, louboutin shoes, louis vuitton, longchamp, longchamp pas cher, polo ralph lauren outlet, nike free, longchamp outlet, burberry, nike free, louboutin, louboutin pas cher, louis vuitton, oakley sunglasses, sac longchamp, gucci outlet, uggs on sale, tiffany and co, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, tiffany jewelry, air jordan pas cher, jordan shoes, michael kors, nike roshe run, louis vuitton outlet

ninest123 said...

nike free run uk, michael kors, burberry outlet online, michael kors, hollister pas cher, coach outlet, ugg boots, ugg boots, nike air max, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, north face, kate spade handbags, vanessa bruno, vans pas cher, true religion jeans, ralph lauren uk, nike air max, tn pas cher, ray ban pas cher, north face, burberry, mulberry, michael kors outlet, lululemon, hermes, timberland, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors, air force, replica handbags, new balance pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, true religion outlet, hollister, michael kors outlet, nike blazer, coach purses, nike roshe, nike air max, hogan, sac guess, true religion jeans, coach outlet, ray ban uk, michael kors outlet, michael kors

ninest123 said...

north face outlet, wedding dresses, longchamp, new balance, converse, gucci, hollister, chi flat iron, ghd, soccer shoes, ferragamo shoes, baseball bats, vans shoes, valentino shoes, abercrombie and fitch, mac cosmetics, herve leger, bottega veneta, louboutin, north face outlet, nike trainers, asics running shoes, p90x workout, nike air max, birkin bag, jimmy choo shoes, nfl jerseys, vans, hollister, timberland boots, babyliss, hollister, ralph lauren, lancel, celine handbags, converse outlet, soccer jerseys, beats by dre, nike air max, insanity workout, mcm handbags, reebok shoes, ray ban, nike huarache, mont blanc, instyler, oakley, lululemon, iphone cases, nike roshe

ninest123 said...

doudoune canada goose, bottes ugg, pandora charms, juicy couture outlet, louis vuitton, canada goose outlet, louis vuitton, swarovski, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, canada goose, pandora jewelry, coach outlet, pandora jewelry, marc jacobs, karen millen, replica watches, moncler, canada goose, moncler, moncler, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg,uggs,uggs canada, sac louis vuitton pas cher, louis vuitton, montre pas cher, canada goose, links of london, ugg boots uk, hollister, canada goose outlet, moncler, canada goose uk, juicy couture outlet, moncler outlet, toms shoes, thomas sabo, moncler, swarovski crystal, pandora charms, louis vuitton, moncler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...