Followers

Thursday, December 1, 2011

Kecintaan kepada Blog & Persahabatan Sejati

Assalammualaikum semua...^_^

Hari ni hari pertama untuk bulan terakhir bagi tahun 2011...so apa perasaan korang semua? dah ready untuk azam tahun baru nanti? mesti macam-macam dalam fikiran korang sekarang ni kan? kalau sudi boleh lah share dengan Fida ya...:^_^: Fida sangat-sangat menghargai dan mengalu-alukan pandangan/pendapat/azam korang tu semua...sebab Fida pon dah ada azam untuk tahun depan...apa-apa pun nantilah Fida share kan dengan korang ye...hehehe (apalah ko ni Fida...suruh orang share tapi ko sendiri tak nak share dengan dorang) 

eh..eh..eh bukan macam tu ye korang...Fida akan share jugak nanti pada korang semua...jangan risau ye...tapi bukan sekarang...maybe dah semakin menghampiri tahun baru nanti Insya-Allah Fida akan share apa dia azam Fida nanti ok? takut nanti kalau share sekarang azam tu jadi lapuk pulak kan...takut kalau share sekarang takde sape pun nak baca azam Fida tuh...huhu sadisnya...:'( 



lambang persahabatan kami lima sahabat...^_^ rindu sata-saat ni...sekarang semua dah nak kawen...huhuhu...:)


al-maklumlah....blog Fida ni terlalu baru dan terlalu buruk...gaya penulisan yang sangat-sangat tidak menepati citarasa pembaca...sangat-sangat kerdil dalam dunia blog ni...Fida pun sekarang ni masih mencuba untuk sentiasa update entry-entry yang mengikut kata hati Fida dan selebihnya sebagai maklumat untuk semua pembaca blog Fida ni...

Fida harap sangat yang blog Fida ni tidaklah membosankan korang semua...dan takdelah sampai sekali je datang then terus tak nak datang lagi dah...tak nak macam tu ye kawan-kawan semua...Fida nak berkawan dengan semua orang kalau boleh...tapi tak semua orang nak berkawan dengan Fida kan? huhu terima je lah Fida yang kau tu bukan siapa-siapa sampai orang nak jengah blog kau setiap hari kot!... 




handphone kami zaman dolu kala...kikiki kenangan yang sangat-sangat bermakna & takkan mungkin dilupakan dunia akhirat...:) 




Tapi kan korang...Fida menulis ni memang ikut suka je...kalau ada something yang Fida rasa perlu dikongsikan dengan korang Fida akan tulis...bukan sebagai ingatan korang je...tapi jugak untuk Fida...sebab kadang-kadang (bukan selalu ke Fida?) Fida ni terlupa apa yang Fida pernah buat, pernah kata & pernah lakukan...hehehe pelupa lah senang kata...^_^

so kiranya blog ni macam diari hidup Fida jugaklah sikit...dan majoriti ramai blogger kat luar sana pun sama macam Fida kan? Kita berblog ni bukan untuk tambahkan follower ke ape ke...tapi sekadar untuk mencari teman-teman baru yang sangat memikat hati, menimba pengalaman baru, mematangkan diri sendiri...betul tak kawan-kawan? Kalau follower banyak tu dah jadi bonus untuk kita...maknanya hasil tulisan kita ni ada jugak yang sudi baca kan? Alhamdulillah...itu rezeki dari Allah S.W.T.

So kawan-kawan semua...jom kita usaha sama-sama tingkatkan mutu keunggulan blog kita masing-masing...hehehe



till then...





s a y o n a r a !!!

4 comments:

ninest123 said...

nike air max, prada handbags, kate spade outlet, prada outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, ugg boots, nike outlet, louboutin outlet, ugg boots, replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, ray ban sunglasses, air max, chanel handbags, louboutin shoes, louis vuitton, longchamp, longchamp pas cher, polo ralph lauren outlet, nike free, longchamp outlet, burberry, nike free, louboutin, louboutin pas cher, louis vuitton, oakley sunglasses, sac longchamp, gucci outlet, uggs on sale, tiffany and co, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, tiffany jewelry, air jordan pas cher, jordan shoes, michael kors, nike roshe run, louis vuitton outlet

ninest123 said...

nike free run uk, michael kors, burberry outlet online, michael kors, hollister pas cher, coach outlet, ugg boots, ugg boots, nike air max, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, north face, kate spade handbags, vanessa bruno, vans pas cher, true religion jeans, ralph lauren uk, nike air max, tn pas cher, ray ban pas cher, north face, burberry, mulberry, michael kors outlet, lululemon, hermes, timberland, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors, air force, replica handbags, new balance pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, true religion outlet, hollister, michael kors outlet, nike blazer, coach purses, nike roshe, nike air max, hogan, sac guess, true religion jeans, coach outlet, ray ban uk, michael kors outlet, michael kors

ninest123 said...

north face outlet, wedding dresses, longchamp, new balance, converse, gucci, hollister, chi flat iron, ghd, soccer shoes, ferragamo shoes, baseball bats, vans shoes, valentino shoes, abercrombie and fitch, mac cosmetics, herve leger, bottega veneta, louboutin, north face outlet, nike trainers, asics running shoes, p90x workout, nike air max, birkin bag, jimmy choo shoes, nfl jerseys, vans, hollister, timberland boots, babyliss, hollister, ralph lauren, lancel, celine handbags, converse outlet, soccer jerseys, beats by dre, nike air max, insanity workout, mcm handbags, reebok shoes, ray ban, nike huarache, mont blanc, instyler, oakley, lululemon, iphone cases, nike roshe

ninest123 said...

doudoune canada goose, bottes ugg, pandora charms, juicy couture outlet, louis vuitton, canada goose outlet, louis vuitton, swarovski, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, canada goose, pandora jewelry, coach outlet, pandora jewelry, marc jacobs, karen millen, replica watches, moncler, canada goose, moncler, moncler, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg,uggs,uggs canada, sac louis vuitton pas cher, louis vuitton, montre pas cher, canada goose, links of london, ugg boots uk, hollister, canada goose outlet, moncler, canada goose uk, juicy couture outlet, moncler outlet, toms shoes, thomas sabo, moncler, swarovski crystal, pandora charms, louis vuitton, moncler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...