Followers

Monday, December 12, 2011

Nak mintak tolong sangat-sangat

Assalammualaikum semuanya..


macam mana dengan permulaan hari ni? anda rasa anda ok ke tak? mood pulak macam mana? kalau tak ok dan rasa macam down je hari ni...apa kata korang tarik nafas dalam-dalam...then korang hembus perlahan-lahan tau...^_^ pastu korang baca la blog Fida ni...hahaha nak jugak selitkan ye dakk? hehe korang jangan marah tau...bergurau di pagi hari.....eh eh pagi lagi ke ek? hahaha lantaklah kan...pagi ke tengah hari ke petang ke malam ke kan? janji korang baca apa yang Fida nak sampaikan kejap lagi k...^_^

ok first of all, Fida nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi follow fida walaupun Fida ni setiap kali hari Sabtu ngan Ahad je mesti tinggalkan blog kesayangan ni senyap sunyi tak berhapdet kan? hehe sayang korang semua tau...:) bukan apa...Fida ni kalau dah datang je hari Jumaat tu...dalam kepala ni dah memang set CUTI je memanjang...hahaha...eh eh bukan boleh je ke kalau nak buat entry yang schedule Fida? yup...memang boleh...tepat sekali...tapi kan korang...Fida ni ada penyakit 'M' yang besar tu...hahaha sebab dah 5 hari kan bertungkus lumus bekerja siang malam...ceh ceh ye dak kau ni Fida?? hehe so Sabtu Ahad adalah masa cuti untuk buat benda-benda lain pulak..^_^ tet.....:)

tapi entry kali ni bukan nak cerita pasal entry tak hapdet bagai...tapi nak mintak jasa baik semua follower Fida untuk tinggalkan link korang semua tau....sebab Fida ni jenis suka follow orang balik kalau orang tu dah follow Fida...tapi tak akan ambik hati kalau Fida dah follow tapi orang tu tak follow Fida balik...sebab follow memollow ni kan hak individu tu sendiri...so tiada unsur paksaan di situ ye...:)

tapi sekarang ni Fida nak paksa...wahh...suke-suke hati kau je Fida...hehe jangan marah tau...tapi untuk memudahkan kerja Fida je...nak mintak tolong sangat-sangat tau...korang kalau komen tolong tinggallkan link entry korang tau...sangat-sangat menghargai...

dan kalau boleh lagi dekat profile blog korang tu janganlah hidekan link blog korang...sedih la sebab bila Fida klik je gambar korang dekat kolum followers tu...tapi takde pon link blog korang untuk Fida terjah, komen & follow balik...sedih sgt...:'( mana yang ada tu Fida janji memang Fida akan follow korang balik...cuma lambat dengan cepat je lah..bergantung atas kerja-kerja kat ofis ni...:) kalau kerja berlambak memang Fida akan sempat follow je tapi tak kan sempat nak komen balik...huhu jangan marah tau...^_* (buat muka comey siket)

oklah...Fida nak pergi lunch dulu lah...dah dekat pukul 1 petang ni...hehehe lapar lah...perut dah siap menyanyi keroncong mintak diisi nih...jom semua...


love u so much ye...^_^


s a y o n a r a !!!

12 comments:

syahnaz said...

sy da follow belog akak...
ummi nadia's cousin

Syazfida Afzan said...

@syahnaz : tq dik...kazen ummi ek? best ni...t akak follow balik k...^_^ nice to know u dear...:)

syahnaz said...

hahaa..dulu pernah tgk belog akk.. da popular kan skrg.. hihii

Syazfida Afzan said...

xdelah popular...biasa2 je dik...t kim salam kat kak ummi ye...^_^ belajar lagi ke ni?duk mane skunk ni?;;;)

syahnaz said...

haa.. tapi skrg da byk aktifkan dgn belog.. hihi.. insyaallah..jarang jugak jmpa die. belajar lagi la.. duduk pekan.. dulu keratong.. baru pindah

Syazfida Afzan said...

ek? Keratong dulu kat mane? kat keratong 3 ek? sebab ummi penah cite ade kazen die duk keratong 3...akak duk kat keratong 7 je dik...^_^ belajar betul2 tau...t dah keje best...:)

syahnaz said...

insyaallah... xla.. duduk bandar tun razak.. die tu main bedal je ckp.. dekat jela kan.. tp tu dulu la.. baru pndh sini

Syazfida Afzan said...

hehe ek? xpela...janji bndr tun razak jugak kan...memang dekat sgt...^_^

ninest123 said...

nike air max, prada handbags, kate spade outlet, prada outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, ugg boots, nike outlet, louboutin outlet, ugg boots, replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, ray ban sunglasses, air max, chanel handbags, louboutin shoes, louis vuitton, longchamp, longchamp pas cher, polo ralph lauren outlet, nike free, longchamp outlet, burberry, nike free, louboutin, louboutin pas cher, louis vuitton, oakley sunglasses, sac longchamp, gucci outlet, uggs on sale, tiffany and co, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, tiffany jewelry, air jordan pas cher, jordan shoes, michael kors, nike roshe run, louis vuitton outlet

ninest123 said...

nike free run uk, michael kors, burberry outlet online, michael kors, hollister pas cher, coach outlet, ugg boots, ugg boots, nike air max, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, north face, kate spade handbags, vanessa bruno, vans pas cher, true religion jeans, ralph lauren uk, nike air max, tn pas cher, ray ban pas cher, north face, burberry, mulberry, michael kors outlet, lululemon, hermes, timberland, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors, air force, replica handbags, new balance pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, true religion outlet, hollister, michael kors outlet, nike blazer, coach purses, nike roshe, nike air max, hogan, sac guess, true religion jeans, coach outlet, ray ban uk, michael kors outlet, michael kors

ninest123 said...

north face outlet, wedding dresses, longchamp, new balance, converse, gucci, hollister, chi flat iron, ghd, soccer shoes, ferragamo shoes, baseball bats, vans shoes, valentino shoes, abercrombie and fitch, mac cosmetics, herve leger, bottega veneta, louboutin, north face outlet, nike trainers, asics running shoes, p90x workout, nike air max, birkin bag, jimmy choo shoes, nfl jerseys, vans, hollister, timberland boots, babyliss, hollister, ralph lauren, lancel, celine handbags, converse outlet, soccer jerseys, beats by dre, nike air max, insanity workout, mcm handbags, reebok shoes, ray ban, nike huarache, mont blanc, instyler, oakley, lululemon, iphone cases, nike roshe

ninest123 said...

doudoune canada goose, bottes ugg, pandora charms, juicy couture outlet, louis vuitton, canada goose outlet, louis vuitton, swarovski, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, canada goose, pandora jewelry, coach outlet, pandora jewelry, marc jacobs, karen millen, replica watches, moncler, canada goose, moncler, moncler, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg,uggs,uggs canada, sac louis vuitton pas cher, louis vuitton, montre pas cher, canada goose, links of london, ugg boots uk, hollister, canada goose outlet, moncler, canada goose uk, juicy couture outlet, moncler outlet, toms shoes, thomas sabo, moncler, swarovski crystal, pandora charms, louis vuitton, moncler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...