Followers

Wednesday, December 7, 2011

Grand Opening GA

Assalammualaikum semua...^_^


Kalau korang nak join GA ni korang just klik je banner kat bawah ni k...*_^



hari ni Fida nak join GA ni lah pulak...sebab hadiah dia pon best...^_^ so korang semua jomlah kita join GA ni beramai-ramai...kalau tak menang pon kita boleh dapat lebih ramai kenalan...tak gitu? hehehe

Hadiah yang dah diperuntukkan ialah Gift Set From ELIANTO & Anna Sui Travel Set tau...^_^ dan yang terbaik lagi tu...sebab hadiah ni akan ada lebih lagi kalau ada sale dan lebih ramai penyertaan...so korang...apa tunggu lagi jom lah kita serbu GA ni...hehehe

Closing date dia pulak memang best...sebab akan diumumkan kemudian tau...so korang semua memang ada banyak lagi masa...cepatlah semua...jom jom jom jom jom join join (nyanyi versi lagu jom heboh...^_^)...hehehe

till then....



s a y o n a r a !!!

2 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

hai hai
gudluck ye

Syazfida Afzan said...

hai yaya...^_^ terima kasih jugak ye...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...