Followers

Tuesday, December 13, 2011

Cuti-Cuti Malaysia | Melaka Trip

Assalammualaikum semua...^_^


berjumpa lagi kita kan?huhu hari ni Fida rasa penat sangat-sangat....mane taknya...pukul 5 pagi dah kena bangun pegi ambik encik tunang dari Putrajaya Sentral(P.Sentral)...dia baru balik dari Besut, Terengganu...so Fida ni dengan gagahnya jugaklah bangun siap-siap nak pergi ambik encik tunang...nasib baiklah sharp sampai P.Sentral je en. tunang memang dah tunggu...so takdelah nak kena tunggu lelame kan? mata pon ngantok mintak ditutup balik...hehehe


pastu terus je hantar encik tunang kat umah kakak dia kat Presint 8, then Fida terus balik umah kat Presint 17...korang tau...sampai je umah terus tido...hahaha korang boleh bayang tak Fida bawak kete macam mane? dahlah ngantok...hahaha encik tunang dah pesan awal-awal jangan tidur balik sebab nanti susah nak bangun...tapi dah nama pon degil...hahahha memang lambat betul bangun pagi tadi....sampai ofis pon memang lambat gila...sampai orang kat ofis ni ingat Fida cuti sebab demam...hahahhaha

nasib baik tak demam betul-betul kan...kalau tak asyik kena tinggal je lah bos Fida tu...kesian kat dia...sebab Fida nak cuti pulak 27/12/2011 ni...Fida dengan abang kandung Fida yang no.2 tu nak bawak mak Fida jalan-jalan Melaka....dari sebelum arwah  abah meninggal lagi memang hajat nak bawak mak dengan arwah pergi Melaka ni...tapi tak berkesempatan lah...masing-masing sibuk dengan kerja...nak tak nak kena lah jugak postponed....

so malam tadi dengan rasminya, abang Fida..Shahrul Khairie yang kerja kat Perodua Rawang tu pon kol Fida then terus tetapkan tarikh...then pagi tadi terus je Fida bertungkus-lumus cari homestay untuk ktorang satu keluarga menginap...ala pergi tak lame pon...2 hari 1 malam je...^_^

dan pagi tadi je Fida kol & mesej boleh dikatakan hampir semua homestay yang ada kat ayer keroh, Melaka tu...then Fida amat berpuas hati sebab dapat feedback yang sangat cepat & padat dari Putera GuestHouse yang boleh dikatakan menepati citarasa Fida...harganya pon bagi Fida berpatutan...dan korang semua kalau nak jalan-jalan kat Melaka ni jangan segan silu ye pergi kat GuestHouse ni ye...^_^ 

Fida satu keluarga check-in 26/12/11 nanti & check-out keesokan harinya...so tak delah lama sangat kan? then lepas tu boleh lah terus balik KL & destinasi masing-masing kan...lagipun bukan senang nak dapat jalan-jalan dengan semua family ni...harap-harap kakak & abang Fida yang lagi sorang tu dapatlah ikut jugak...^_^

oklah korang...Fida nak kena sambung buat kerja ni...banyak pulak kerja hari ni...so jumpa esok ye kawan-kawan...:)

till then...^_^

 pic credit to : OH BULAN!



s a y o n a r a !!! 

6 comments:

zaty said...

selamat bercuti akak!sy nak souvenir..ehehe ~ XD

Syazfida Afzan said...

hehehe tq dik...boleh2...bg alamat akak pos...^_^

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

ninest123 said...

nike air max, prada handbags, kate spade outlet, prada outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, ugg boots, nike outlet, louboutin outlet, ugg boots, replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, ray ban sunglasses, air max, chanel handbags, louboutin shoes, louis vuitton, longchamp, longchamp pas cher, polo ralph lauren outlet, nike free, longchamp outlet, burberry, nike free, louboutin, louboutin pas cher, louis vuitton, oakley sunglasses, sac longchamp, gucci outlet, uggs on sale, tiffany and co, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, tiffany jewelry, air jordan pas cher, jordan shoes, michael kors, nike roshe run, louis vuitton outlet

ninest123 said...

nike free run uk, michael kors, burberry outlet online, michael kors, hollister pas cher, coach outlet, ugg boots, ugg boots, nike air max, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, north face, kate spade handbags, vanessa bruno, vans pas cher, true religion jeans, ralph lauren uk, nike air max, tn pas cher, ray ban pas cher, north face, burberry, mulberry, michael kors outlet, lululemon, hermes, timberland, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors, air force, replica handbags, new balance pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, true religion outlet, hollister, michael kors outlet, nike blazer, coach purses, nike roshe, nike air max, hogan, sac guess, true religion jeans, coach outlet, ray ban uk, michael kors outlet, michael kors

ninest123 said...

north face outlet, wedding dresses, longchamp, new balance, converse, gucci, hollister, chi flat iron, ghd, soccer shoes, ferragamo shoes, baseball bats, vans shoes, valentino shoes, abercrombie and fitch, mac cosmetics, herve leger, bottega veneta, louboutin, north face outlet, nike trainers, asics running shoes, p90x workout, nike air max, birkin bag, jimmy choo shoes, nfl jerseys, vans, hollister, timberland boots, babyliss, hollister, ralph lauren, lancel, celine handbags, converse outlet, soccer jerseys, beats by dre, nike air max, insanity workout, mcm handbags, reebok shoes, ray ban, nike huarache, mont blanc, instyler, oakley, lululemon, iphone cases, nike roshe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...