Followers

Tuesday, December 6, 2011

Dulu & Sekarang

Assalammualaikum semua...^_^

dah lama rasanya tak update tentang diri Fida kan...sebab sekarang ni Fida suka masuk segmen-segmen la...:) macam best je kan...yang terbaru ni dari Genk Fida masuk tapi tak berapa nak sempat BW blog dorang semua la...sedihkan? huhu korang jangan marah tau...Fida janji lau ada masa Fida pergi terjah semula k...^_^

kenapa Fida selalu cakap Fida busy?? huhu sadis rasanya kalau Fida tak share dengan korang semua...:) nak tau tak kenapa Fida busy sangat lately?

sebabnya, Dato' KP kat ofis Fida ni dah pergi bercuti kat Australia...wahhh best je kan? nak jugak...hua hua hua...macamlah ko tu banyak sangat duit Fida wei sampai nak ke oberdesee yang makan duit riban-riban punya...:) & part yang paling bestnya, Puan TKP(PP) pun dah mula bercuti untuk bersara wajib...huhuhu bila bos no. 1 dengan bos no. 2 dah takde kat ofis ni, so bos no. 3 merangkap bos Fida kenalah ambik alih tugas2 kedua-dua bos tu tadi...kikiki wahh dah macam ape kan...semangat gila nak cerita kat korang ni...:)

Dulu : surat-surat masuk boleh dikira dengan jari setiap hari & kadang-kadang takde surat langsung

Sekarang : surat-surat masuk memang banyak tak terkira...boleh dikatakan setiap jam ada je surat yang masuk...sampai tak menang tangan ni nak menerimanya...mana nak rekod lagi...nak cop terima lagi...mak aihh...letih den dibueknyo...:(

Dulu : boleh buat kerja dengan tenang sebab dah memang hari-hari punya kerja...kira dah tau lah kan...:)

Sekarang : semua benda nak kena setlekan cepat supaya takde apa pun yang ter'miss' / terlepas pandang...susah nanti...yelah merangkumi semua seksyen dalam BHEUU ni...mati lah kalau tak betul...

Dulu : dengan senang hati boleh sentiasa on9 berblog...^_^

Sekarang : susahnya nak dapat bukak blog walau sekejap...:( curi-curi macam ni boleh lah...tu yang nak mintak maaf pada semua ye...kalau ada masa Fida balas balik kunjungan anda k...:)

tak boleh nak share semua skali...rahsia kerajaan...^_^

kalau Fida pun pening dengan tugas baru yang berat sangat ni...nikan pulak bos Fida kan? dia mesti lagi kusut...yelah semua benda atas bahu dia...susah kan jadi orang besar ni...huhu baik jadi orang biasa-biasa je kan? senang nak buat apa-apa je yang kita suka kan? busy ni mungkin sampai 19 Disember ni je kot...:)

dahlah sekarang ni Fida demam lagi...tak taulah bila nak kebah demam ni...dah dekat 3 minggu rasanya ni...tak baik-baik lagi demamnya...help me...:( ubat doktor Fida dah habis makan tapi demamnya tak surut-surut jugak...sedihnya...:'( siapa ada petua nak kebahkan demam macam Fida ni? please help me...:(

oklah Fida tak boleh nak tulis macam-macam sangat lah...ada kerja dah ni yang menanti...jumpa lagi nanti ye...:) sayang korang semua ketat-ketat tau...^_^




s a y o n a r a !!!

8 comments:

zaty said...

bykknan minum air ye.semoga cepat kebah demam tu..btw.dh follow sis :D

zaty said...

follow sy balik yea.tq :D

Syazfida Afzan said...

tq ye...^_^

Syazfida Afzan said...

@zaty : done following u my dear...^_^

ninest123 said...

nike air max, prada handbags, kate spade outlet, prada outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, ugg boots, nike outlet, louboutin outlet, ugg boots, replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, ray ban sunglasses, air max, chanel handbags, louboutin shoes, louis vuitton, longchamp, longchamp pas cher, polo ralph lauren outlet, nike free, longchamp outlet, burberry, nike free, louboutin, louboutin pas cher, louis vuitton, oakley sunglasses, sac longchamp, gucci outlet, uggs on sale, tiffany and co, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, tiffany jewelry, air jordan pas cher, jordan shoes, michael kors, nike roshe run, louis vuitton outlet

ninest123 said...

nike free run uk, michael kors, burberry outlet online, michael kors, hollister pas cher, coach outlet, ugg boots, ugg boots, nike air max, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, north face, kate spade handbags, vanessa bruno, vans pas cher, true religion jeans, ralph lauren uk, nike air max, tn pas cher, ray ban pas cher, north face, burberry, mulberry, michael kors outlet, lululemon, hermes, timberland, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors, air force, replica handbags, new balance pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, true religion outlet, hollister, michael kors outlet, nike blazer, coach purses, nike roshe, nike air max, hogan, sac guess, true religion jeans, coach outlet, ray ban uk, michael kors outlet, michael kors

ninest123 said...

north face outlet, wedding dresses, longchamp, new balance, converse, gucci, hollister, chi flat iron, ghd, soccer shoes, ferragamo shoes, baseball bats, vans shoes, valentino shoes, abercrombie and fitch, mac cosmetics, herve leger, bottega veneta, louboutin, north face outlet, nike trainers, asics running shoes, p90x workout, nike air max, birkin bag, jimmy choo shoes, nfl jerseys, vans, hollister, timberland boots, babyliss, hollister, ralph lauren, lancel, celine handbags, converse outlet, soccer jerseys, beats by dre, nike air max, insanity workout, mcm handbags, reebok shoes, ray ban, nike huarache, mont blanc, instyler, oakley, lululemon, iphone cases, nike roshe

ninest123 said...

doudoune canada goose, bottes ugg, pandora charms, juicy couture outlet, louis vuitton, canada goose outlet, louis vuitton, swarovski, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, canada goose, pandora jewelry, coach outlet, pandora jewelry, marc jacobs, karen millen, replica watches, moncler, canada goose, moncler, moncler, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg,uggs,uggs canada, sac louis vuitton pas cher, louis vuitton, montre pas cher, canada goose, links of london, ugg boots uk, hollister, canada goose outlet, moncler, canada goose uk, juicy couture outlet, moncler outlet, toms shoes, thomas sabo, moncler, swarovski crystal, pandora charms, louis vuitton, moncler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...