Followers

Thursday, December 1, 2011

" SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "

Assalammualaikum semua...^_^


Hari ni je Fida dah buat dua entry...hehe jangan marah ek...:) Fida nak join jugak segmen dari adik lyssasecret ni...jomlah kita join segmen ni...walaupun takde hadiah & itu bukanlah apa yang dikejar-kejarkan...ye dakk? Jom kita kumpul ramai lagi kawan-kawan dari seluruh negeri dalam Malaysia ni dan tak lupa jugak yang kat over the sea tu...hehehe...^_^

Korang kalau nak join klik je kat Banner yang kat bawah ni...cantik kan?



Apa pendapat Fida tentang blog adik Lyssa ni ek? hmmm...korang rasa-rasa lah kan...apa yang Fida rasa? kiki tanya korang pulak kan...jangan marah tau...gurau-gurau di tengah hari ni...nak buat hilang tension kerja je ni...^_* 

Bagi pendapat Fida lah kan...

Yang pertamanya, blog adik lyssa kita ni memang cantik, kemas, kiut, bersih dan tak sakitlah mata ni memandang...dah lah orangnya pun comel lote...lagipun adik lyssa kita ni kan antara fames blogger dalam Malaysia ni...semua ni berkat usaha gigih dia lah...so fida nak jadi macam adik Lyssa ni jugak...:)

Ok...yang kedua pulak, sebab blog adik Lyssa ni lah yang selama ni Fida dok cari-cari...yelah dah nama pun tutorial blog....ye dakkk? walaupun dah berblog sejak November tahun lepas kira lebih sikit je dari adik Lyssa kita ni...tapi Fida ni memang buta sikit kalau bab-bab edit blog ke, cantikkan blog ke, apa-apa je lah yang ada kaitan dengan blog ni...Fida jumpa blog adik Lyssa ni pun secara tak sengaja...haaa...macam mana tu kan? ^_^ Kebetulan Fida 'terbeli' majalah Remaja...sebab biasanya memang dah tak nak beli...yelah dah dewasa lah konon-kononnya...hehehe baca je ruangan tu then terus berkenan tengok header adik Lyssa ni...terus on9 dan...taraaaa...jeng jeng jeng...hehehe siyesly memang cantik pon...dan bermula dari itulah Fida memang hari-hari (5 hari seminggu je tau) kat ofis ni mesti baca blog adik Lyssa ni...kalau tak cepat, lambat lah sikit...tengok pada kerja banyak ke tak...^_^

yang ketiga pulak....adik Lyssa kita ni tak kedekut ilmu...apa je yang dia tau & baru cuba dia mesti bagitau kat kita semua kan? betul tak? sape setuju angkat tangan tau dengan sebelah tangan lagi diatas peha masing-masing tau...jangan dok syok sangat nak pi angkat dua-dua sekali tangan tu...chek tau lah yang tangan hangpa tu semua cantek-cantek...^_^

sooo, apa tunggu lagi...jomlah kita rembat peluang yang bukan selalunya nak datang bergolek depan mata kita ni...:) 


last but not least...^_*


p/s * nak pi terjah & komen semua yang join segmen ni...lets go!...^_^



s a y o n a r a !!!

51 comments:

masz86 said...

Membalas kunjungan dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

nurmujahidah said...

dari segment lyssa,, follow awk k,, :D

Mira Adzlia said...

wat lwtn tapak kat cni...da follow jugak ^_^

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

Salam...tq kerana follow saya..
dtg membalas jasa baik anda..:]

Syazfida Afzan said...

@masz86 : terima kasih ye sudi jengah...^_^ nice knowing you my dear...:)

@nurmujahidah : Fida dah follow tadi...tapi nak komen xboleh la...kenapa ye? huhu terima kasih jugak ye...^_^

@Mira Adzlia : Fida pon dah buat lawatan tapak tadi...tq ye...:)

Syazfida Afzan said...

@^0^...cek pipah L!fe Story : wsalam..^_^ sama-sama & tq jugak ye...:) nice knowing you...:)

Niena Sofea said...

same segment .. nice blog !

sudah follow kamoo .. =)

sila follow & komen di blog niena ye ..

http://nienasofea.blogspot.com ..

thnxs .. =)

Syazfida Afzan said...

@Niena Sofea : tq dear...^_^ Fida dah follow tadi nina punye blog...tq so much tau sudi datang...:) nice blog too...^_^

budakepoh said...

Hai Fida,ni Ain dtg dri segmen yg sama,dah follow blog Fida!

LaLa said...

singgah sini, dari segmen yg sama =D

c i k a n a said...

singgah mmbls kunjungan =)

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Cik Eykaa said...

follow dr segmen yg same :)

Clara said...

comel and simple blog kamu ^^

sofiarti oktarina said...

dari segmen sama :)

sofiarti oktarina said...

dari segmen sama :)

sofiarti oktarina said...

dari segmen sama :)

sofiarti oktarina said...

dari segmen sama :)

sofiarti oktarina said...

dari segmen sama :)

nadirah said...

dari segmen yg sma..
jom singgah blog nie..n follow..=)
http://ordinarytoawesomeyoja.blogspot.com/

cikyanxyanx said...

dari segmen kak lysaa ><

Zata Amani said...

dtg dari segmen yang same :)

http://dastorymorry.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Marina said...

akak datang terjah sini dari segmen lyssa... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

Nabila Medan said...

dari segmen kak Lyssa jugak!

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Nur Irdina Mohd Shahrir said...

Marilah visit dari segmen yg sama...

http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

AinaHusna said...

Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Ira Nur said...

da follow..
sudi x follow blik?? :)
btw,nice blog !
http://irapunyela.blogspot.com

wanie wonek said...

hye. saya singgah dari segmen yang sama jugak. jemput singgah ke blog saya. btw sebelum terlupa, saya dah follow blog ni.

peace yawwww (^_^)

Cik Farahana said...

Dari segmen yang sama.. :)))

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

salam fida yg comel :)

nk ajak fida join giveaway dr rina ni..jomlahh join :) http://rinastories.blogspot.com/2011/11/giveaway-by-rinastories-i-win-u-win.html

~Jue Aziz~ said...

dari segment lyssa secret..
4low sini..terjah2...
4low me bck ya...

http://nurzulaihaziz.blogspot.com

NadyaBubble said...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Ida Firdausi said...

dari segmen yg sama :) nice to konw u ^^

Bella Roast Almond said...

dari segmen yg sama

Intan Wandalaara said...

hi.. singgah sini dear ;)

ieqah zulina said...

dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

single M | double S said...

datang sini dari segmen kak Lyssa

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

tee atie said...

singgah sini smbil follow..lau sudi followlah balik ye :)

http://cheentaatie.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

farra said...

fara dtg dr segmen yg sama
dah follow . hit me back

http://hakmilikfara.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Syazfida Afzan said...

tq semua yang sudi datang blog Fida ni ye...^_^ Fida sedang cuba follow korang semua balik k...:) sekarang ni tengah bz la cayangku semua...:) tapi insyaAllah sebelum balik petang ni Fida follow semua k...:) sayang u olss...^_^

Intan Wandalaara said...

jemput singgah :)

Syazfida Afzan said...

@Intan Wandalaara : terima kasih sudi singgah...Fida dah follow wanda semalam...:) cantik blog dia secantik orangnya...^_^

Gadis mutiara_Solehah said...

mendarat di sini:

http://saranghaesolehah.blogspot.com

Syazfida Afzan said...

@Gadis mutiara_Solehah : tq dik...^_^ dah membalas kunjungan...salam perkenalan dear...:)

Princess Yanti said...

hye dear..singgah n follow sini...jempot singgah blog kite ok!!

Eyda ♥ said...

dari segmen yg sama :)

http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Syazfida Afzan said...

@Princess Yanti : hai dear...:) tq ye sudi datang & follow Fida...Fida pon dah follow puteri...:) hehehe

@Eyda : tq dear sudi datang...done following u too my dear...^_^

ninest123 said...

nike air max, prada handbags, kate spade outlet, prada outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, ugg boots, nike outlet, louboutin outlet, ugg boots, replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, ray ban sunglasses, air max, chanel handbags, louboutin shoes, louis vuitton, longchamp, longchamp pas cher, polo ralph lauren outlet, nike free, longchamp outlet, burberry, nike free, louboutin, louboutin pas cher, louis vuitton, oakley sunglasses, sac longchamp, gucci outlet, uggs on sale, tiffany and co, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, tiffany jewelry, air jordan pas cher, jordan shoes, michael kors, nike roshe run, louis vuitton outlet

ninest123 said...

nike free run uk, michael kors, burberry outlet online, michael kors, hollister pas cher, coach outlet, ugg boots, ugg boots, nike air max, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, north face, kate spade handbags, vanessa bruno, vans pas cher, true religion jeans, ralph lauren uk, nike air max, tn pas cher, ray ban pas cher, north face, burberry, mulberry, michael kors outlet, lululemon, hermes, timberland, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors, air force, replica handbags, new balance pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, true religion outlet, hollister, michael kors outlet, nike blazer, coach purses, nike roshe, nike air max, hogan, sac guess, true religion jeans, coach outlet, ray ban uk, michael kors outlet, michael kors

ninest123 said...

north face outlet, wedding dresses, longchamp, new balance, converse, gucci, hollister, chi flat iron, ghd, soccer shoes, ferragamo shoes, baseball bats, vans shoes, valentino shoes, abercrombie and fitch, mac cosmetics, herve leger, bottega veneta, louboutin, north face outlet, nike trainers, asics running shoes, p90x workout, nike air max, birkin bag, jimmy choo shoes, nfl jerseys, vans, hollister, timberland boots, babyliss, hollister, ralph lauren, lancel, celine handbags, converse outlet, soccer jerseys, beats by dre, nike air max, insanity workout, mcm handbags, reebok shoes, ray ban, nike huarache, mont blanc, instyler, oakley, lululemon, iphone cases, nike roshe

ninest123 said...

doudoune canada goose, bottes ugg, pandora charms, juicy couture outlet, louis vuitton, canada goose outlet, louis vuitton, swarovski, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, canada goose, pandora jewelry, coach outlet, pandora jewelry, marc jacobs, karen millen, replica watches, moncler, canada goose, moncler, moncler, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg,uggs,uggs canada, sac louis vuitton pas cher, louis vuitton, montre pas cher, canada goose, links of london, ugg boots uk, hollister, canada goose outlet, moncler, canada goose uk, juicy couture outlet, moncler outlet, toms shoes, thomas sabo, moncler, swarovski crystal, pandora charms, louis vuitton, moncler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...