Followers

Thursday, November 3, 2011

Operasi Pindah Rumah!

Assalammualaikum guys...^_^


haaa aq suke tajuk kat atas ni...macam best je...eh..eh.. bukan memang best ke Fida? hahaha syok sendiri tol lah ko ni...:) ape la yang aq merepek time2 rehat ni...kesian korang mesti pening kan nak bace karenah aq ni.. eh betul ke karenah? hahaha tulisan lah...kikiki excited terlebey plak aq nih...sabar Fida, sabar ^_^


Sebelum aq straight forward dengan tajuk kat atas tu meh sini aq nak story mory cket sal diri aq yang aq rase memang ramai yang xtau, xnak ambik tau, xpenah kenal, yang menyampah(eh..ade aku kesah? hahaha ooopsss trlebey sudah ^_^)


Nama aq ni biasanya orang susah nak sebut..orang katelah..bukan aq yang kate okey! hehe macam yang korang tengok kat header aq tuh...senang je nak sebutnya...Syazfida Afzan binti Abdulah Sani...haa amik kau...agak2 susah x bakal suami aq nak sebut time nikah t? hahaha jangan tergeliat lidah sudah...orang biasanya susah nak sebut huruf 'Z' tu...selalu nama aq orang salah sebut jadi Syafida je...xbest la...Mak Abah aq dah bagi nama sedap2 (hehe sedap ke ek?) tapi orang asik silap je...xmo tau...sebut betul2 ye...:)


Aq ni anak bongsu dari lima beradik, 2 lelaki 3 perempuan. Semua dah mendirikan rumah & tangga...kiki aq? masih menyolokan diri...tapi dah bergelar tunangan orang...doakan aq k...:)


Aq dah 3 tahun kerja dengan Government ni...Alhamdulillah rezeki aq ^_^....macam yang korang tau (kalau korang bace blog aq ni lah) aq bertugas di Bahagian Hal Ehwal Undang-Undang (BHEUU), Jabatan Perdana Menteri...ha amik kau...nama mesti nak gah gitu...kikiki tapi sempoi je sbenarnya...seronok kerja nih kalau kena gayanye...:) aq kat sini sebagai Setiausaha Pejabat...bos ok, pegawai & staf semua pon ok...pendek kate memang ok sangat lah duk kat BHEUU ni...:)

my lovely ofis..^_^ cantik kan? hahahha


 
Aq fresh graduate Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah (POLISAS), Kuantan. So BHEUU ni tempat pertama aq bekerja la...pengalaman pon ape orang kate tu...ciput lagi...same la macam berblogging nih...budak baru nak belajar menapak orang kate kan... kalau silap tolong tunjukkan ye...^_^


Sebagai staf kerajaan...aq layak la dapat kuarters...then aq apply 17 Februari 2011...then akhirnya aq dapat jugak kuarters yang memang aq idam2kan...setiap kali lalu je memang aq doa semoga aq dapat kuarters ni...and finally 13 Oktober 2011 baru ni aq dah dapat tawaran kuarters di Jalan 17RK2, Presint 17 macam yang aq nak sangat2 tuh...alhamdulillah...aq bersyukur sangat2...^_^  So skunk ni aq still dalam operasi pindah la...memang penat tapi berbaloi-baloi...asik tersenyum je sejak dapat kuarters nih...sebab rumah die memang bagi aq agak besar & luas...memang menepati citarasa aq lah...


oklah aq ni asik membebel je kan...meh aq sajikan korang ngan gambar2 kuarters aq yang aq dapat dari laman web UEM Builders khas buat korang semua....:)

















enjoy your day yeah!

p/s * : baru habis Latihan Program Penyelenggaraan Laman Web Puspanita JPM...jalan kaki je kot pegi MOA...wahhh ilang lemak2 tepu kat badan...huahuahua ^_^


till then
.
.
.
.
.
.
s a y o n a r a !!!

18 comments:

cerita best said...

pakjoe singgah lg dekat sini

Syazfida Afzan said...

tq pak joe...^_^ very appreciate that...:)

fae jamal said...

sedap nama tuh!;) anak bongsu eyh?mesty manja..hehe..fida umo berapa ye?;) bestnya keje..ade keje kosong utk fae tak?;)

Syazfida Afzan said...

hehe tq ye fae...^_^ xdelah manje sgt sikit2 tu adelah...kikiki...Fida baru 23 tahun...mude agi kan? :)huhu keje kosong lau gomen ni susah nak cakap lau ade pon kontrak je...lau tetap still kne apply SPA...:)

Farid said...

Sy pun duk 17rk2 jgk.. Blok c. Hihi..fida duk blok ape?

Syazfida Afzan said...

same blok la kite...Farid duk tingkat berapa? best ni...hehehe

Farid said...

Sy duk tgkt 18. Huhu. Rumah nun atas kayangan sana. Haha. Fida plak tgkt bape? Blh berkenalan nih.. Hihi.. Mgkn pnh terserempak kt lif kot.. Tp sbb x knl kn.. Nk tegur pun segan. ^_^

Syazfida Afzan said...

wahhh...memang kayangan dah tu...hehehe Fida duk tingkat 10 je...antara kayangan dengan bumi la...hahaha tulah...mb pernah trserempak dalam lif kot...Fida pon kalau org xtegur memang jgn harap la nak tegur dulu...hahha kalau senyum tu memang wajib dah...:)

Farid said...

Bln mac ni nk kawin ke? Tahniah.. :) semoga bahagia ke akhir hayat

Syazfida Afzan said...

haah Farid...tq ye...:) jemput la datang ye...^_^

kak dee said...

hye fida. tgh cari gambar kuarters rk2 nie jumpa blog fida. akak pun baru gak dapat kuarters kat sini.tuh pun selepas downgrade. kalau nak tgu dpt kuarters ikut gred mmg berjanggut lah. dpt blok c jugak. tp xtgk rumah lagi. ok x duduk kat sini?

Syazfida Afzan said...

@Kak Dee : blok c tingkat bape tu kak dee? umah no. bape? Fida tingkat 10 umah no. 4.....hehehe best sgt2 duk sini sbb umah fida ngadap putrajaya view....suke sgt2...hehehhe bila nak masuk tu?

norliza yunus said...

salam...akk semua duk kt pangsapuri RK2 tu ker / rumah penjawat awam py?

Drill Lubang Skru @ Water Heater Area Putrajaya: 0176431977 said...

Pemasangan Shower Water Heater / Drill @ Tebuk lubang Skru dinding konkrit, dinding jubin.
Gantung Frame, PAsang wall shelf, rak, Rail langsir, pasang cermin besar, cermin kecil, cermin ikea, aksesori bilik air, pasang bracket tv....

SY ADA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN PEMASANGAN SHOWER WATER HEATER (PEMANAS AIR MANDIAN) DAN DRILL LUBANG SKRU DINDING /, PEMASANGAN BRAKET TV LCD / LED, DAN KERJA2 BERKAITAN DENGAN DRILL UNTUK KAWASAN PUTRAJAYA DAN KAWASAN SEKITARNYA. MAKLUMAT LANJUT SILA LAYARI BLOG SAYA DI: http://shower-heater.blogspot.com/
BOLEH CALL / SMS / WhatsApp SY TERUS UNTUK KETERANGAN LANJUT: 0176431977
TQ.

ninest123 said...

nike air max, prada handbags, kate spade outlet, prada outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, ugg boots, nike outlet, louboutin outlet, ugg boots, replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, ray ban sunglasses, air max, chanel handbags, louboutin shoes, louis vuitton, longchamp, longchamp pas cher, polo ralph lauren outlet, nike free, longchamp outlet, burberry, nike free, louboutin, louboutin pas cher, louis vuitton, oakley sunglasses, sac longchamp, gucci outlet, uggs on sale, tiffany and co, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, cheap oakley sunglasses, tiffany jewelry, air jordan pas cher, jordan shoes, michael kors, nike roshe run, louis vuitton outlet

ninest123 said...

nike free run uk, michael kors, burberry outlet online, michael kors, hollister pas cher, coach outlet, ugg boots, ugg boots, nike air max, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, converse pas cher, north face, kate spade handbags, vanessa bruno, vans pas cher, true religion jeans, ralph lauren uk, nike air max, tn pas cher, ray ban pas cher, north face, burberry, mulberry, michael kors outlet, lululemon, hermes, timberland, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors, air force, replica handbags, new balance pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, true religion outlet, hollister, michael kors outlet, nike blazer, coach purses, nike roshe, nike air max, hogan, sac guess, true religion jeans, coach outlet, ray ban uk, michael kors outlet, michael kors

ninest123 said...

north face outlet, wedding dresses, longchamp, new balance, converse, gucci, hollister, chi flat iron, ghd, soccer shoes, ferragamo shoes, baseball bats, vans shoes, valentino shoes, abercrombie and fitch, mac cosmetics, herve leger, bottega veneta, louboutin, north face outlet, nike trainers, asics running shoes, p90x workout, nike air max, birkin bag, jimmy choo shoes, nfl jerseys, vans, hollister, timberland boots, babyliss, hollister, ralph lauren, lancel, celine handbags, converse outlet, soccer jerseys, beats by dre, nike air max, insanity workout, mcm handbags, reebok shoes, ray ban, nike huarache, mont blanc, instyler, oakley, lululemon, iphone cases, nike roshe

ninest123 said...

doudoune canada goose, bottes ugg, pandora charms, juicy couture outlet, louis vuitton, canada goose outlet, louis vuitton, swarovski, supra shoes, canada goose, wedding dresses, moncler, canada goose, pandora jewelry, coach outlet, pandora jewelry, marc jacobs, karen millen, replica watches, moncler, canada goose, moncler, moncler, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg,uggs,uggs canada, sac louis vuitton pas cher, louis vuitton, montre pas cher, canada goose, links of london, ugg boots uk, hollister, canada goose outlet, moncler, canada goose uk, juicy couture outlet, moncler outlet, toms shoes, thomas sabo, moncler, swarovski crystal, pandora charms, louis vuitton, moncler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...