Followers

Wednesday, January 11, 2012

CONTEST BLOG SAYA SUPER POWER

Assalammualaikum semua...^_^


Kebetulan tengah dok sedap BW blog orang....terjumpa contest ni...macam best...dan memang best sebab hadiah dia menarik tau...korang kena join ni...^_^ dan yang paling best sebab nasib baik Due date dia esok...hehehe sempat jugak...tak kira Fida nak join jugak...hehehe

jom semua...korang klik je banner kat bawah ni tau...senang je...^_^




Dah namanya pun contest kan? so sudah semestinya akan ada syarat-syarat yang perlu korang termasuk Fida untuk dipatuhi...sooo...jom semak...^_^ hahahaha
1)    Korang mestilah follow blog penganjur contest ni...KLIK SINI!
2)   Buat satu entry bertajuk CONTEST BLOG SAYA SUPER POWER
3)   Tempek banner yang kat atas tu dalam entry korang tau
4)   Tarikh Tutup : 12 JANUARI 2012 (KHAMIS) - masih ada masa lagi tau...jom semua...^_^
5)    korang kena hantar link entry korang ni dekat ruangan komen misz pipit
6)   korang kena tag 2 orang rakan dan korang perlu pastikan yang kawan korang tu tahu tentang contest ni...^_^

Kalau ada contest mestilah ada hadiahnya yang mana ianya akan diupdate dari semasa ke semasa....let's check it out...^_^

1)    Topup RM15 (Maxis, Digi, Celcom)
2)   Edit Full Template (denim)
3)   shawl
4)   lens
5)   Topup RM10 (Maxis, Digi, Celcom)
6)   Long Skirt
7)   3X Header (        )
8)   1X Really Cute Header (        )

haaaa apa macam? best kan? rezeki masing-masing...kalau dapat Alhamdulillah...kalau tak dapat pun takpe...^_^ yang penting kita semua sokong blogger-blogger Malaysia kita...betul tak?

So, Fida nak tag sape ye? hrmmm sape yang selalu komen Fida ye? hehehe jom!



Semoga kita jumpa lagi...^_^




s a y o n a r a !!!

2 comments:

zaty said...

akak! haipp sape suruh tag ni.ehhe..thanks.but sorila class dh start mmg busy.dhla sabtu ni exam.wish me luck :')

Syazfida Afzan said...

hehe sebab adik best...tu yang akak tag...^_^ xpe2...tumpu pada study ye dear...semoga berjaya...^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...