Followers

Thursday, January 12, 2012

Pencarian 100 blogger Malaysia untuk portfolio seni AA Graphic

Assalammualaikum semua...^_^

Sebagai permulaan hari...Fida join something yang bagi Fida sangat-sangat menarik...khas buat semua blogger di Malaysia khususnya...^_^ let's check it out...^_^



Perkara yang diperlukan adalah seperti berikut...^_^ :

Nama :   Syazfida Afzan binti Abdullah Sani
Tempat tinggal sekarang : Presint 17, Putrajaya, Malaysia
Join Blog sejak : 2 November 2010



dan gambar yang Fida nak letak ialah :

 #UPDATED : ni gambar baru tau...hehehe sebelum ni gambar lain...^_^ jangan marah ek...:)

Kalau korang nak join sama-sama dengan Fida...senang je...korang boleh klik banner kat atas tadi ataupun korang KLIK SINI CEPAT! untuk tahu dengan lebih lanjut tentang apa yang Fida cuba nak sampaikan ni...


Jom kita beramai-ramai support blogger di Malaysia...^_^




s a y o n a r a !!!

8 comments:

Papa PUSS said...

Salam

EH dikawasan yg sama la hehe..
Dtg dr segmen yg sama..

p/s: dah follow here..;)

Syazfida Afzan said...

@Papa PUSS : Putrajaya kat area mane? Presint 17 jugak ke?.....^_^ Fida pon dah Follow Apezs...^_^

Papa PUSS said...

Syaz xdelah.. Kite dok sebalah kamu.. Apezs dok Presint 18.. hehehe..;)

Syazfida Afzan said...

hehe yeke? dekat jelah...kiranya tetap satu jalan nak g keje ye dakk?...^_^ nice to know u...:)

♛ Azie Azra ♛ said...

gudluck babe! hehe

Syazfida Afzan said...

@Azie Azra : tq dear...^_^

baby boo said...

kalau rjin..nak follow jugak segmen nie...

Syazfida Afzan said...

@baby boo : jom lah join dear...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...