Followers

Tuesday, January 3, 2012

Pic to Majlis Jamuan Perpisahan YBhg. Dato' Saripuddin Kasim

 Assalammualaikum semuanya...^_^


Macam mana dengan permulaan untuk tahun 2012 ni yang Fida rasa akan lebih mencabar....azam-azam tahun lepas dah tercapai ke belum? hahaha kalau Fida lah ada banyak yang tak tercapai lagi ni...kikiki nak kena capaikan jugak tahun ni...harap-harap berjaya lah...doakan Fida k...^_^ sayang korang semua beribu riban kali tau...:) opsss apa azamnya ke? hehe rahsia lah...malu nak story mory kat sini...^_^ nanti kena gelak je ngan korang semua...hehehe

Fida nak bagi korang tengok gambar bagi entry INI untuk tatapan korang semua...sebab masa Fida post entry tu gambar tak dapat lagi lah...so saja di pagi hari awal tahun ni nak bagi korang cuci mata sekejap...hehehe

jom layan...^_^ ala 10 keping je...jangan risau ye...Fida tak ambik masa korang lelame...Fida tau korang mesti busy kan awal-awal tahun ...jom semua...:)











Besaunye lah haku...hahahaha


SELAMAT TAHUN BARU 2012 ye semua...Fida harap masih belum terlambat nak wish...kalau lambat pon Fida nak wish jugak...tak kira...suka hati lah kan? hahaha sungguh tak sopan kau Fida...ok...Fullstop...maaf ye smua...saje-saje nak gurau pagi-pagi hari yang lagi berapa minit je lagi nak tengahari dah...hahahha


sampai jumpa lagi ye...^_^



s a y o n a r a !!!

2 comments:

zaty said...

TEMA BIRU YE AKAK.RAMAI JE PAKAI BIRU.SEJUK JE TGOK.HEE.. :)

Syazfida Afzan said...

haah dik...memang dah janji siap2...hehehe tapi ada jugak yang xdapat pakai...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...