Followers

Wednesday, January 11, 2012

Aku & Dia | Berusia 7 Bulan kini..^_^

Assalammualaikum semua...^_^






Apa yang istimewanya dengan tarikh hari ni? banyak sebenarnya yang terjadi...tapi Fida ambik satu contoh je ye...misalnya, hari ni adalah hari Lahir Dato' Siti Nurhaliza yang ke 33 tahun...Diharap semoga Dato' Siti akan terus sukses dalam bidang yang diceburi beliau...^_^ 


Tapi ada sesuatu yang lebih penting yang perlu Fida kongsikan dengan semua pembaca blog Fida hari ni...^_^ Fida rasa sangat gembira dan bahagia pada ketika dan saat ini...nak tau kenapa? Fida rasa korang memang dah boleh teka apa sebab musababnya Fida happy sangat hari ni...buang tebiat ke apa? haha jangan salah paham ye...Fida hanya nak berkongsi kegembiraan hati Fida ni je...Kalau ada yang tak berapa suka Fida mintak maaf ye...sekadar meluahkan...^_^


cincin pengikat janji, termeterai ikatan yang suci...^_^


Macam tak sangka pulak yang Fida sudah bergelar tunangan orang selama 7 bulan...^_^ dan Fida nak wish Happy Anniversary yang ke 7 Bulan buat En. Tunang tersayang, Mohd Zaini bin Mat Pa...^_^ sebab beliau sudi menyayangi dan menerima diri ini seadanya yang terlalu banyak kekurangan sebagai suri dalam hidup beliau...Terima Kasih sayang...^_^ (malu pulak...hahaha)

Memang betul-betul tak sangka ikatan kasih yang terjalin selama 1 tahun 2 bulan itu dipatrikan dengan ikatan yang lebih suci iaitu ikatan pertunangan pada tanggal 11.06.11 seperti dalam entry INI! dan INI!



Dikesempatan ini Fida ingin mengucapkan :

1) Terima kasih yang tidak terhingga kepada arwah abah Fida (Al-Fatihah!).........dan ibu Fida atas restu yang telah diberikan pada anak mereka ini. Sesungguhnya jasa kalian tidak mampu dibalas oleh anakmu ini...hanya Doa pengikat kasih dari anakmu buat kalian berdua...^_^

2) Terima kasih juga diucapkan kepada adik beradik Fida yang selama ini banyak memberi sokongan dan dorongan dalam Fida membuat keputusan yang besar dalam hidup Fida ini...^_^

3) Terima kasih jugak diucapkan kepada keluarga En. Tunang yang sangat-sangat memahami dan menerima diri ini seadanya...Alhamdulillah...tidak terucap dengan kata-kata...^_^

4) Terima kasih kepada semua sahabat Fida tidak kira sama ada dari Sekolah Rendah, Sekolah Menengah, Politeknik, tempat bertugas sekarang di BHEUU dan juga sahabat blog Fida...ucapan terima kasih yang tidak terhingga Fida ucapkan atas sokongan kalian semua...tidak terbalas rasanya jasa kalian semua...Terima kasih sekali lagi...^_^

5) Fida sangat berharap semoga ikatan ini akan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin dan semoga bahagia hingga ke akhir hayat, dunia dan akhirat. Korang pun doakan Fida dan En. Tunang sekali ye...^_^ sayang korang semua...:)



p/s * : mood tetap happy dan asyik tersenyum dari tadi walaupun kerja berlambak-lambak atas meja ni...^_^




s a y o n a r a !!!

12 comments:

ila said...

aah ari nie bfday dato ct.

smge ikatan ptunangan sis terus bkekalan hingga ke jinjang pelamin.

dan bhgie hingga ke akhir hayat

Syazfida Afzan said...

@ila : tq dik...^_^

are_lin@yu said...

tahniah ye..moga cepat2 naik pelamin..heh..jgan lupa jemput..;-)tumpang gembira untuk awak...

Syazfida Afzan said...

@are_lin@yu : terima kasih lin...^_^ InsyaAlah tak lama lagi Fida kahwin...sekarang ni masih dalam preparation...InsyaAllah Fida jemput dalam satu entry khas nanti...^_^

syahnaz said...

Bila nak kawin kak

Syazfida Afzan said...

@syahnaz : tunggu untuk entry khas tu tau...hehehe apa kata Dato' Siti tu...Biarlah Rahsia...hahahha...tapi yang pasti dah tak lama dah...very very soon...^_^

syahnaz said...

ok2.. jgn rahsia sgt. hihii.. semoga selamat laa semuanya nanti ok.. amin

Syazfida Afzan said...

hehehe insyaAllah dik...dah dekat sangat tarikhnya nanti akak buat entry khas tu ye...tunggu tau...hehehe

fae jamal said...

semoga bahagia hingga ke jinjang pelamin ye dear..;)

p/s : cara pakai tudung tuh fae tgk tutorial dekat youtube..fida boleh search cara memakai shawl..:D

tag nama blogger dlm comment tu fae tgk tutorial dekat 1 belog ni..tapi fae lupa lak...nanti dah jumpa fae bagitau fida k..;)

Syazfida Afzan said...

@fae jamal : tq dear...^_^ nampaknya sampai bila2 la xtau cara pakai tudung tu...hehehe sebab kat ofis ni dah kena block...xpe2 nanti fida beli broadband lah...hehehe ok2 fae..kalau dah jumpa nanti bgtau ye dear...^_^

LubLy said...

alhamdulillah fida..
chaiy0k..

Syazfida Afzan said...

@LubLy : Tq so much dear...^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...