Followers

Friday, January 6, 2012

Segmen | Follow Seikhlas Hati

Assalammualaikum semua...^_^

Fida nak join lagi satu Segmen lah...korang tak kisah kan? hehehe jom semua...Fida nak tag korang semualah...boleh kan?...^_^ klik banner kat bawah ni je tau....
senang je...tak payah nak buat entry yang panjang berjela-jela tuh...takde pun mintak sebab kenapa nak join segmen ni ke....kenapa korang buat blog bagai...hahahaha lagipun tajuk segmen ni sangat-sangat menarik perhatian Fida...very the like...tq ye Mimie...penganjur segmen...^_^

 TARIKH TUTUP : 31 JANUARI 2012 JAM 11.59 MALAM

ok jangan lupa join tau...:) sayang korang semua...^_^




s a y o n a r a !!!

11 comments:

Mimie said...

thanks join.. dh follow awk :)

Syazfida Afzan said...

@Momie : same2...tq jugak ye mimie...^_^

Myshdorm said...

dah follow,,thankks coz sudi2 jenguk blog saya..

Syazfida Afzan said...

@Myshdorm : sama2...rajin2lah singgah ye...^_^

HuNNy said...

follow anda jugak hehe..

http://www.hunnycoolz.blogspot.com/

Syazfida Afzan said...

@HuNNy : hehe tq...^_^ tergelak sorang time baca entry kak hunny tentang 12 cara tuh...hehehe no 2 dengan satu tu memang betul pon...hahaha

Wanieys Hashim said...

wanieys dtg melawat awk^^
btw wanieys follow awk balik^^
salam perkenalan dr wanieys^^

Jay Joseph ^^ said...

singgah dan follow awk juge.....jum jenjalan cari mkan....hehe

http://charameltheater.blogspot.com

Syazfida Afzan said...

@Wanieys Hashim : tq wani coz sudi datang melawat...^_^ salam kenal jugak...^_^

@Jay Joseph ^^ : tq jay...^_^ jom...:)

apix said...

hai .. singgah sambil follow .. segmen yang sama jugak tau ..


http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/

Syazfida Afzan said...

@apix : terima kasih sudi singgah & follow Fida ye...^_^ done following u too...^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...