Followers

Wednesday, January 25, 2012

'segmen aku dan zodiak'

Assalammualaikum semua...^_^




sila klik banner ni...jangan malu-malu...^_^


Fida join segmen lagi...tak jemu-jemu kan? hehe sebab nampak segmen ni macam best je...so apalagi...terus giat buat entry baru...sambil-sambil tu boleh jugak buat hilang tension...^_^ betul tak kawan-kawan? so jom kita mulakan...^_^

nak letak jugak gambar
hehehe jangan marah ye...^_^


Nama saya ialah Syazfida Afzan binti Abdullah Sani 
berbintang/berzodiak Pisces (19 Feb - 20 Mac)
Tarikh lahir Fida ialah pada 9 Mac 1988



Rasanya birthday tahun ni paling bermakna dalam hidup fida....nak tau kenapa? nantikan satu entry khas dari Fida yang tak tau bila nak post...hehehe melalut pulak kan? hehehe korang jangan marah ye...sooo...apalagi...jom semua kita join segmen ni...KLIK SINI CEPAT!!! 



nak tag semua yang baca entry Fida ni lah...jom semua...ayuhhh...^_^



s a y o n a r a !!!

5 comments:

shahrazali said...

waduhhhhhh2.....comel bangat kamu nih...

fierul said...

trima ksih sebab join nie :)

Syazfida Afzan said...

@shahrazali : terima kasih...^_^

@fierul : sama2...Fida letak gambar takpe kan? hehe

syahnaz said...

13 jan plez.. hahaa

Syazfida Afzan said...

@syahnaz : nak ape tu dik? hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...