Followers

Monday, January 16, 2012

Sape nak Makan BESAR?! cepat rebut peluang ni!

Assalammualaikum semua...^_^


Tajuk nak gempak je kan? hahahahha....macam mana dengan pagi hari ni? ceria tak? kerja banyak tak? korang semua dah sarapan ke belum? huhu jangan jadi macam Fida ye...sampai sekarang tak sarapan lagi...tak sempat lah...tadi telambat sampai ofis...so tak dapatlah nak sarapan dulu...takpe...boleh diet 1 hari sekejap macam ni...hahahahha konon... jangan nak perasan lah Fida...kalau semalam je ko dah makan berbundle2 nasi siap dengan udang masak merahnya, ayam & ikan goreng bagai, cicah budu lagi plus sayur sawi tumis air segala...maknanya dah berbundle2 jugaklah lemak yang ko ternak dalam badan ko tu Fida...hahahahhaha diet konon...kikikiki

oklah...merepek pulak Fida pepagi buta cmni kan? korang jangan marah tau...kalau korang marah jugak...Fida xnak kawan..hahahha boley tak macam tu? hahaha takdelah gurau2 je...tengah bosan ni sebenarnya...sebab bos dah pergi meeting la...Fida pulak tak tau nak buat apa ni...so dah bertekad nak kacau mood korang semua pepagi ni...^_^ amacam...smart tak idea Fida? hahahahha main-main lah ko ni Fida...dah dah...straight to the point balik...^_^
sebenarnya hari ni Fida nak memperkenalkan korang dengan satu blog ni...kira macam katering lah...korang boleh order untuk kenduri kawen korang ke, majlis-majlis rasmi atau jamuan di ofis korang ke...atau apa-apa je yang korang rasakan sesuai...dan tak salah kalau korang berhajat nak melantak makanan yang super sedap tu sorang-sorang dalam bilik berkunci korang...haaa gile punya melantak...hahahahha

meh Fida share sikit gambar2 yang seriously akan buatkan air liur korang meleleh2 sampai nak kena tadah dengan baldi...yerkk...serious geli...hahahha jangan jadi macam tu tau...hahahhaha jo layan...^_^


ROAST LAMB DAN TURKEY
 Harga : RM270
 
Pakej Termasuk : 
STUFFING
CRANBERRY SAUCE
ROASTED VEGETABLES
CHICKEN GRAVY
 


Harga : RM200

Pakej Termasuk :
MINT SAUCE
BLACK PEPPER SAUCE, MIX SALAD
1000 ISLAND
ROASTED VEGETABLES




BBQ LAMB
Harga : RM900

Pakej Termasuk :
MIX SALAD
MINT SAUCE
BLACK PEPPER SAUCE
GARLIC BREAD
1OOO ISLAND





Beliau sedia menerima sebarang tempahan...so korang silalah jangan segan dan malu yep...kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut tentang pakej-pakej yang tersebut di atas, korang boleh layari blog beliau yang baru je dibukak 16 Disember 2011 lepas di SINI! atau korang boleh call je terus ye di talian seperi di bawah...^_^

SILA CALL
CHEF ZACK : 0176674299



p/s : Chef Zack ni atau Fida panggil beliau abang Zaid....adalah bakal abang ipar Fida...hehehe haaa dah tau apa dalam kepala korang tu...yup...memang nak promote habis-habisan pon nih...jemput singgah ye blog beliau...kalau rajin sila lah follow ye...harap tidaklah membebankan...Followlah seikhlas hati...siapa lagi kalau bukan kita untuk support blogger-blogger di Malaysia ni...^_^






s a y o n a r a !!!

8 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

ni bukan takat air liur je kuo, dengan air2 mata pun merengek jatuh.. ;p sedap seh!

Syazfida Afzan said...

hehehe tau xpe...siyes memang sedap...tak tipu punye...^_^

are_lin@yu said...

mak aiii..sedap2 nya nampak...huhu,..

Syazfida Afzan said...

kompem sedap...^_^

fae jamal said...

mak ai..sedap giler...terliur dah ni..hehe

shahrazali said...

sedap dan mahal......hehe....tgh lapo ni...terpandang plak gmbo2 terliur ni...hehehe..

deardearyhaty.blogspot.com said...

wooaaa..sodapnyee..:)

Syazfida Afzan said...

@fae jamal : hehe jangan menitik sudah fae...hahaha

@shahrazali : mahal kan? tapi kalau untuk function berbaloi rasanya...sebab sedap...^_^

@deardearyhaty.blogspot.com : hehe serious sedap...xtipu punye...^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...