Followers

Friday, January 6, 2012

Jom Cari Blogger Setempat

Assalammualaikum semua...^_^


Fida baru je balik dari Alamanda tadi...korang tau tak yang Fida dah lewat 25 minit...hahaha menepek kat Etude House lame bebenor sampai terlupa tengok jam...hahahaha...oklah sebenarnya entry ni bukan nak menjaja cerita apa jadi kat Alamanda tadi...tapi Fida nak join segmen ni....

Fida suka kalau segmen tu ada kaitan dengan follower ke, blogger ke...apa orang kata tu...dekat di hati...hehehe jomlah korang...kita join segmen ni ramai-ramai...tak rugi pun....untung lagi adalah...^_^

kalau korang nak join...korang klik je gambar kat bawah ni k...:)


Syarat-syarat untuk korang join segmen ni senang je....

  1. Buat satu entri dengan tajuk: Jom Cari Blogger Setempat  =>Done!
  2. Letakkan banner/badge yang disediakan, dan link kepada entri ini. => Done!
  3. Tulis dalam entri anda tu, perkara-perkara berikut: => Done!
  4. Nama anda, umur, alamat url blog anda, dan lokasi anda (cth: Tmn Ilmu, Nibong Tebal, Penang)
  5. Dah siap, tinggalkan url entri anda tu di ruangan komen. => dah publish je entry ni Fida terus buat k...^_^
  6. Kalau tak keberatan, jadilah follower blog ini sebagai tanda sokongan ehhh ... :) => Done!

TARIKH TUTUP : 8 JANUARI 2012 JAM 12.00 TENGAHARI

Nama saya Syazfida Afzan binti Abdullah Sani
Umur Fida kalau ikut tahun dah 24 tahun la...tapi kalau ikut bulan masih 23 tahun 10 bulan 29 hari kot...hahaha 
Url blog Fida senang je... http://syazfida.blogspot.com/
lokasi Fida sekarang ni di Presint 17, Putrajaya, Malaysia


sampai bersua kembali...^_^



s a y o n a r a !!!

12 comments:

CCICute Design said...

slm perkenalan jugak... ^_^

Syazfida Afzan said...

tq sudi datang...^_^

Ekjozbuluh said...

salam perkenalan jugak! xjauh pun p17 ngn p9...he3! de gak blogger setempat

http://izzdfarish.blogspot.com

Syazfida Afzan said...

P9 kat mane tu? hehe xsangka jugak ni...^_^

iyou said...

salam taaruf dari segmen yg sama ^^

Nur Lavender said...

Hai..
Salam Perkenalan..
Saya blogger dr Cheras..
Done follow Fida..:)

Syazfida Afzan said...

@Nur Lavender : hai nur...^_^ salam kenal jugak ye...terima kasih ye sudi singgah...^_^ done following u too my dear...:)Cheras kat mana? dekat dgn downtown tak? hehehe

NasZ said...

salam kenal. dah follow awak.

singgah dari segmen cari blogger setempat. saya dari perak.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

Syazfida Afzan said...

@NasZ : wsalam...^_^ tq ye...Fida pun dah follow abang NasZ tadi...^_^ terima kasih lagi sekali...:)

Syazfida Afzan said...

@iyou : tq sudi datang jengah blog Fida...^_^ done following u dear...^_^ salam kenal ye...:)

Nur Lavender said...

@Fida..xdela dekat sgt dgn downtown..sbb cheras saye dh nk msuk sel..kat area balakong dah..:)

Syazfida Afzan said...

@Nur Lavender : ek? maknanya dekat jugak lah dengan Putrajaya...selalu jugak pegi area2 balakong tu dulu...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...