Followers

Tuesday, January 3, 2012

"Pencarian BlogList terhebat JANUARI"

Assalammualaikum semua...^_^


lama dah rasanya Fida bagi blog Fida ni senyap sunyi tanpa sebarang hupdate kan? sorry ye semua...haaa sempena tahun baru ni...Fida nak join segmen lah dulu sebagai mukadimah awal tahun ni...:) korang semua jomlah kita join segmen ni...senang je...korang just klik je banner kat bawah ni k...jangan lupa follow jugak tau lurvezzera ni....jom kita sokong blogger ni beramai-ramai...:)





antara syarat-syarat dia ada yang suruh tag kengkawan 5 orang...huhuhu tapi tak paksa kan? so Fida xnaklah tag 5 je...Fida nak tag semua yang baca blog Fida ni...join tau semua...^_^

oklah....jom mulakan hari ini dengan senyuman...^_^



s a y o n a r a !!!

9 comments:

Noorul Amera Adnan said...

thanks sudi join >.< btw dah follow anda

merpatisejoli45 said...

hye awk, jom jd kwn nk? saya dh folow awk. awk folow saya blik ok? xmao sombong2 taw. :)

Syazfida Afzan said...

@Noorul Amera Adnan : welcome dear...^_^ Fida pun dah follow tadi...nice to know u...:) nama ayah Noorul sama lah dengan nama bos Fida...^_^

@merpatisejoli45 : hai awak...^_^ Fida memang suka berkawan...:) fida dah follow awak tau...xmo sombong jugak...nak cari kawan ramai-ramai lagi...:) nice to know u too my dear...^_^

zaty said...

GOODLUCK! zati tak larat join dah.takda rezeki bab2 ni..wuwu :)

Syazfida Afzan said...

ala zaty...jom lah join sekali...rezeki masing-masing yang penting enjoy & dapat kawan baru dear...^_^

puteri nur afiqah said...

hai akak...
singgah dri segmen yg sama...
sudah follow.. ^_^
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/pencarian-bloglist-terhebat-januari.html

Syazfida Afzan said...

@puteri nur afiqah : tq ye dik...akak dah follow adik pun tadi...^_^

Noorul Amera Adnan said...

keputusan pencarian bloglist terhebat telah keluar. jom terjahh. mungkin blog anda tersenarai =)

Syazfida Afzan said...

@Noorul Amera Adnan : dah tengok semalam tapi xtersenarai...xpelah...tahniah kepada yang tersenarai...^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...